AP+ nový vizuál MPLA306808

Bundazsákok babakocsiba

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Babakocsiba
(115)
Autósüléshez alkalmas
(52)
Évszak
Tavaszi
(23)
Nyári
(6)
Őszi
(57)
Téli
(99)
Tulajdonságok
Gyerek méretéhez igazítható
(32)
Steppelt
(65)
Szorító
(42)
Vízálló
(40)
Mosógépben mosható
(70)
Motívum
Motívum nélkül
(93)
Állatok
(13)
Virágok
(1)
Geometrikus formák
(3)
Feliratok
(1)
Ég
(2)
Világűr
(2)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(9)
Fekete
(23)
Lila
(2)
Barna
(9)
Mustársárga
(1)
Champagne
(1)
Khaki
(1)
Krémszínű
(3)
Kék
(8)
Rózsaszín
(16)
Ezüst
(2)
Világoskék
(1)
Világosszürke
(8)
Szürke
(24)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(4)
Többszínű
(12)
Zöld
(10)
Anyag
Pamut
(30)
Polár
(39)
Poliészter
(102)
Mikroplüss
(6)
Poliamid
(5)

Előbb vagy utóbb szükség lesz bundazsák beszerzésére, függetlenül attól, hogy a baba nyáron vagy a tél közepén született. Vajon melyik jobb neked, a téli, szőrmés bundazsák vagy az egész évben használható bundazsákok közül szeretnél választani? Segítünk a döntésben.

Tovább

Babakocsi bundazsák választása az évszaknak megfelelően

A különböző évszakokhoz alkalmas bundazsákok általában anyagukban, de kialakításukban is különböznek. Az is szerepet játszik, hogy a bundazsák hogyan van varrva, és hány rétegből áll.

Tavaszi bundazsák babakocsiba

A tavaszi bundazsákok változékony időjáráshoz alkalmasak, nem fúj át rajtuk a szél, és nem áznak át, de könnyebb anyagból készülnek, mint a meleg téli bundazsákok. Az anyagnak lélegzőnek kell lennie, hogy a baba ne izzadjon bele túlságosan. Ezeket gyakran friss tavaszi színek és motívumok jellemzik.

Nyári bundazsák

Ez nem olyan bundazsák babakocsiba, amely szőrmebundával rendelkezik, és melegen tartja a babát. A nyári bundazsákok esetében inkább egy könnyű pólyát képzelj el, amelyet otthon és a babakocsiban is használhatsz. A pici baba biztonságban érzi magát benne, és különösen az újszülötteknél a nyári bundazsák egy pólya formájában segít szabályozni a testhőmérsékletüket, ha kint szeles az idő.

Őszi bundazsákok

Az őszi bundazsákok ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint a tavaszi bundazsákok. A baba nem fog benne izzadni, de nem lesz úgy bebugyolálva, mint egy hóember. Egyes gyártók kínálatában külön tavaszi és őszi bundazsákok találhatók, de ezek általában csak az anyag kialakításában vagy színében különböznek, a funkciójuk ugyanaz.

Téli bundazsák

A téli bundazsákok jól tartják a hőt és nem fúj át rajtuk a szél. Nagyon népszerűek a szőrmés téli bundazsákok is, amelyek még nagy hidegben és rossz időben is védik a babát. Gyakran egynél több szövetrétegből állnak, a bélés melegebb szövet, a külső réteg pedig eső- és szélálló. A téli bundazsákok többsége robusztus és meglehetősen nehéz.

i

A téli bundazsák általában nagyobb beruházás, ezért sok szülő aggódik, hogy a baba gyorsan kinövi. Az ideális megoldás egy hosszabbítható téli bundazsák, amelynek hossza változtatható.

Egész évben használható bundazsák babakocsiba

Ez persze nem jelenti azt, hogy még nyáron is bundazsákba kell bugyolálni a babát. A négyévszakos bundazsákok több évszakban használhatók. Általában két szétválasztható rétegből állnak. Anyuka tavasszal és ősszel csak a könnyebb változatot használja, télen pedig a téli változatot veszi elő. Vigyázz, nehogy kinője a baba a négyévszakos bundazsákot, mielőtt használni tudná.

Szőrmés bundazsák babakocsiba
Szőrmés bundazsák

Gyapjú bundazsákok
Gyapjú bundazsák

egész évben használható bundazsák babakocsiba
Négyévszakos bundazsák

Hosszabbítható bundazsák
Hosszabbítható bundazsák

A kivágás megmondja, hogy melyik babakocsiba illik a bundazsák

A bundazsákok szabása gyakran különbözik, ami támpontot adhat ahhoz, hogy milyen típusú babakocsihoz és milyen időjáráshoz alkalmas.

A bundazsák elengedhetetlen felszerelés a mély babakocsiban utazó baba számára

A bundazsák mély babakocsihoz a legelterjedtebb megoldás újszülött kortól körülbelül egyéves korig. A baba hasonlóan fekszik benne, mint egy pólyában, mert úgy van varrva, mint egy kapucni vagy egy kis hálózsák. Amikor a baba kinövi, hasznos lesz egy nagyobb, amelyet aztán sport babakocsiban használhatsz.

Bundazsák sport babakocsihoz a nagyobbacska gyerekeknek

A bundazsák sport babakocsihoz népszerű megoldás a három év alatti gyermekek számára, akik már tudnak ülni a babakocsiban. A sport babakocsi bundazsák körülbelül hat hónapos kortól hasznos, különösen hidegebb időben.

A bundazsák autósülésbe megkönnyíti az utazást

A bundazsák hordozóba nem különbözik jelentősen a babakocsis változattól. De van rajta kivágás az autósülés biztonsági övének is, így a baba számára egyszerre lehet meleg és biztonságos. A legtöbb babakocsi bundazsák az autósüléshez is alkalmas, de nem minden esetben. Ezért jobb, ha külön figyelsz erre a paraméterre.

i

A levehető rétegeknek köszönhetően az univerzális bundazsák egész évben használható, és mély babakocsiba, valamint sport babakocsiba vagy autósülésbe is behelyezhető.

Bundazsákok
A bundazsák rögzítése

Bundazsákok
Bundazsák hordozóba

Összehúzható vagy steppelt legyen a bundazsák babakocsiba?

Babakocsi bundazsák választásánál azt is el kell dönteni, hogy húzózsinóros vagy inkább steppelt változatot szeretnél-e.

  • Szeles időben nagyon hasznos lehet az összehúzható bundazsák, amelyet a baba aktuális igényeihez igazíthatsz. A fejrésznél lévő nyílást a hálózsákhoz hasonlóan meghúzhatod vagy meglazíthatod. A baba mindig melegben lesz.
  • A steppelt bundazsák igazi design kiegészítő. Könnyűnek tűnik, és egy téli tollkabátra emlékeztet. Pehely toll bundazsák is készül steppelt változatban, de a steppelés a funkcionalitását nem befolyásolja különösebben.

Különböző méretű bundazsákok közül választhatsz

A bundazsákok esetében nincs univerzális méretezés, így annak mérete elsősorban a gyermek magasságától függ. A bundazsákok újszülötteknek általában körülbelül 90 cm hosszúak, és körülbelül egy évig jók a picikre. A nagyobb gyermekek esetében a hossz 110 cm vagy annál több.

Egy kicsit nagyobb bundazsák hosszabb ideig fogja szolgálni gyermekedet.

Mit kell még figyelembe venni a bundazsák kiválasztásakor?

A kiválasztási folyamat legfontosabb paraméterei egyértelműen a méret, a kivágás és a felhasználás. Annak érdekében, hogy a bundazsák a lehető legjobb szolgálatot tegye, ne felejtsd el megvizsgálni az anyagot, a rögzítést és azt, hogy mennyire vízálló.

Milyen anyagokból készülnek bundazsákok?

A bundazsákok különböző anyagokból készülhetnek, és annak kiválasztása gyakran attól függ, hogy milyen évszakra szánják.

  • A bundazsákok felső része leggyakrabban poliészterből készül, amelyet vízállóság, könnyű karbantarthatóság és nagy tartósság jellemez. A poliamid és a nylon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A belső rész általában pamut, plüss vagy gyapjú. Minden anyag kényelmes a baba számára, és kellően meleg is. Ha a természetes anyagokat kedveled, akkor a bárány gyapjú bundazsák lehet jó választás.

Hogyan záródnak a bundazsákok?

A bundazsákok leggyakrabban cipzárral záródnak, ami praktikus és megbízható. Egy másik népszerű választás a tépőzáras és a gombos rögzítés. Mindkettő nagyon gyors és kényelmes, de csak a legkisebb babák számára alkalmas.

A design sem mellékes. Válassz úgy, hogy a bundazsák passzoljon a babakocsihoz

A bundazsák elég hosszú ideig fog elkísérni, ezért a kiválasztásakor gondosan mérlegelni kell a kinézetét is. Előfordulhat, hogy egy sport vagy egy golf babakocsi esetében más designt választasz, mint az első mély babakocsihoz. Sok anyuka azt is értékeli, ha a bundazsák, a pelenkázó táska és a többi kiegészítő is összeillik. Ezért a bundazsákok legtöbbször olyan színekben készülnek, amelyek könnyen kombinálhatók más színekkel.

i

A bundazsákok nem számítanak éppen kis befektetésnek. Akár nyári, akár téli bundazsák érdekel, az Outlet kínálatára érdemes egy pillantást vetni. Itt jobb áron kaphatsz bundazsákot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
115 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Petite&Mars Comfy 4 az 1-ben bundazsák - Glossy Princess
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 55 × 100 cm (Sz×Ma), geometrikus formák motívum, rózsaszín kivitel
18 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22136
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Zopa Fluffy téli lábzsák - rózsaszín - Babakocsi bundazsák Típusok
4,8 27×
Zopa Fluffy téli lábzsák - rózsaszín
Babakocsi bundazsák - téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 47 × 100 cm (Sz×Ma), rózsaszín kivitel
29 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY7599
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Zopa téli bundazsák szőrmével - szürke - Babakocsi bundazsák Típusok
4,8 27×
Zopa téli bundazsák szőrmével - szürke
Babakocsi bundazsák - téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 47 × 100 cm (Sz×Ma), bézs és szürke kivitel
29 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY7597
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Beztroska Szőrmés bundazsák 110 cm fahéjbarna - Babakocsi bundazsák Típusok
5,0
Beztroska Szőrmés bundazsák 110 cm fahéjbarna
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , cipzáras rögzítés, anyaga pamut és poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, hossza 100 cm, barna kivitel
43 690 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY22542
4,7
Petite&Mars Comfy 4 az 1-ben bundazsák - Elegant Caramel
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 55 × 100 cm (Sz×Ma), barna kivitel
18 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22133
CEBA Bundazsák Candy Andy Cosmo, 42 × 60 cm
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, tavaszi, nyári és őszi, szorító, megkötős rögzítés, anyaga pamut és poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 42 × 60 cm (Sz×Ma), állatok és világűr motívum
8 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19124
Petite&Mars Jibot 3 az 1-ben bundazsák - Dusty Pink - Babakocsi bundazsák Típusok
4,9 18×
Petite&Mars Jibot 3 az 1-ben bundazsák - Dusty Pink
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), rózsaszín kivitel
12 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22140
Petite&Mars Jibot 3in1 Charcoal Grey - Babakocsi bundazsák Típusok
4,9 26×
Petite&Mars Jibot 3in1 Charcoal Grey
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), sötétszürke kivitel
13 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11646
Petite&Mars Szett - Jibot 3 az 1-ben téli bundazsák + Jasie Dusty Pink babakocsi kesztyű - Babakocsi bundazsák Típusok
4,7 14×
Petite&Mars Szett - Jibot 3 az 1-ben téli bundazsák + Jasie Dusty Pink babakocsi kesztyű
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), rózsaszín kivitel
14 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22148
Zopa Winter Fluffy fuszak - Fekete - Babakocsi bundazsák Típusok
4,8 27×
Zopa Winter Fluffy fuszak - Fekete
Babakocsi bundazsák - téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 47 × 100 cm (Sz×Ma), fekete kivitel
29 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY7598
Petite&Mars Jibot 3in1 Black - Babakocsi bundazsák Típusok
4,9 26×
Petite&Mars Jibot 3in1 Black
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), fekete kivitel
13 190 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11645
4,7
Petite&Mars Comfy 4 az 1-ben bundazsák - Stylish Beauty
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 55 × 100 cm (Sz×Ma), virágok motívum, sötétkék kivitel
18 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22137
4,9 18×
Petite&Mars Jibot 3in1 Állítható bundazsák - Ocean Blue
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), kék kivitel
11 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2363
4,7
Petite&Mars Comfy 4in1 Bundazsák - Veritable Khaki
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 55 × 100 cm (Sz×Ma), khaki kivitel
18 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2366
4,9 18×
Petite&Mars Jibot 3in1 Állítható bundazsák - Juicy Green
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), zöld kivitel
12 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2364
4,9 18×
Petite&Mars Jibot 3in1 Állítható bundazsák - Sweet Toffee
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), barna kivitel
11 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2362
Petite&Mars Warmy 4 az 1-ben bundazsák - Silvered Grey - Babakocsi bundazsák Típusok
4,7
Petite&Mars Warmy 4 az 1-ben bundazsák - Silvered Grey
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 49 × 82 cm (Sz×Ma), állatok motívum, szürke kivitel
16 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22139
Petite&Mars Warmy 4 az 1-ben bundazsák - Silvered Black - Babakocsi bundazsák Típusok
4,7
Petite&Mars Warmy 4 az 1-ben bundazsák - Silvered Black
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 49 × 82 cm (Sz×Ma), fekete kivitel
16 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22138
Petite&Mars Jibot 3in1 Téli bundazsák + Jasie kézmelegítő szett - Juicy Green - Babakocsi bundazsák Típusok
4,7 14×
Petite&Mars Jibot 3in1 Téli bundazsák + Jasie kézmelegítő szett - Juicy Green
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), zöld kivitel
15 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2369
Petite&Mars Jibot 3in1 Téli bundazsák + Jasie kézmelegítő szett - Ocean Blue - Babakocsi bundazsák Típusok
4,7 14×
Petite&Mars Jibot 3in1 Téli bundazsák + Jasie kézmelegítő szett - Ocean Blue
Babakocsi bundazsák - autósüléshez is alkalmas, téli, gyerek méretéhez igazítható, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 48 × 110 cm (Sz×Ma), kék kivitel
14 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2368
5,0
Beztroska Szőrmés bundazsák, 100 cm (5-24 m) / M, púderrózsaszín
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , cipzáras rögzítés, anyaga pamut, mérete 51 × 100 cm (Sz×Ma), rózsaszín kivitel
Leárazás -8 %
33 290 Ft 36 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BABY12521
Bomimi Flint Premium night - Babakocsi bundazsák Típusok
Bomimi Flint Premium night
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , szorító és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga polár és poliészter, mérete 46 × 100 cm (Sz×Ma), fekete és sötétszürke kivitel
16 390 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAls2509
4,8 27×
Zopa téli bundazsák szőrmével - szürke
Babakocsi bundazsák - téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 47 × 100 cm (Sz×Ma), bézs és szürke kivitel
27 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY7597
4,7
Petite&Mars Comfy 4 az 1-ben bundazsák - Elegant Caramel
Babakocsi bundazsák - őszi és téli, steppelt , vízálló és mosógépben mosható, cipzáras rögzítés, anyaga poliészter, pántrögzítő nyílások a felszerelés része, mérete 55 × 100 cm (Sz×Ma), barna kivitel
17 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY22133

Bundazsákok babakocsiba

Bundazsákok babakocsiba

A Bundazsákok babakocsiba kategóriában összesen 115 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bundazsákok babakocsiba Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bundazsákok babakocsiba A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bundazsákok babakocsiba A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bundazsákok babakocsiba vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ