Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Verdák Mini Autószállító

Termékkatalógus
Verdák Mini Autószállító
5 1 értékelés
Játék autó Játékautó - fiúknak és lányoknak, autó hossza: 30 cm, 4 éves kortól ajánlott, nem lehetséges egy adott termékváltozat kiválasztása
Kód:  HRAbz14492 Termékszám:  0887961878974 Gyártó honlapja:

Verdák Mini Autószállító

Ha gyermeked is a Disney Pixar Verdák szerelmesei közé tartozik, akkor a Verdák Mini autószállító tökéletes lesz számára. Válaszd ki a kedvenc játékautódat a szállítószalagról, és indulj izgalmas útra a győzelemért. Az autószállító akár 18 mini autó befogadására is alkalmas, így nagyszerű garázsként is szolgálhat kedvenceid számára. Egyszerűen nyisd ki a csúszdás rámpát, és az autók máris mehetnek egy kört! Az autószállítók külön vásárolhatók meg, a rendelkezésre állás függvényében. A színek és díszítések változhatnak. 




A Verdák Mini autószállító legfőbb jellemzői

  • A Verdák mini autószállító autó alkalmas lányok és fiúk számára
  • Minden szállítóba legfeljebb 18 fém mini jármű fér el
  • Mini autószállító ösztönzi a gyermekek kreativitását
  • Ugyanakkor a gyerekek kipróbálhatják vezetési és versenyzési képességeiket
  • Az autószállítókkülön kaphatók, a készlet erejéig
  • Jelenleg az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani. A galériában található képek csupán illusztráció jellegűek.

A Verdák Mini autószállító ösztönzi a gyermekek kreativitását

A Verdák Mini autószállító ösztönzi a gyerekek kreativitását, és ugyanakkor hosszabb ideig szórakoztatja őket. Egyéni vagy gyermekcsoportok szórakoztatására alkalmas. A gyerekek egyszerre tesztelhetik vezetési és versenyzési képességeiket

A Verdák Mini autószállító végtelen szórakozást kínál

A Verdák Mini autószállítóval a gyerekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat.A Verdák Mini autószállítóval a lányok és a fiúk egyaránt boldogok lesznek a fa alatt vagy születésnapokon. Autók is találhatók benne, így a móka rögtön a kinyitás után elkezdődhet.



Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Téma
Verdák Kész!
Kisautó hossza
30 cm Kész!
Játék kategória
Játékautó Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Innen ismerheted

Téma
Verdák Kész!

Kisautók

Kisautó hossza
30 cm Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Játékautó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Szeretném

Üdvözlöm! Szint lehet választani vásárlásnál? Engem csak a kék érdekelne. Az a kedvenc autója az unokámnak. Válaszát köszönöm! Eti

Kétféle kamion szerepel a képen, az egyik a transporter, amelyiknek az oldala nyílik, a másik a hauler, amelynek a hátulja. A leírási is inkább az utóbbira vonatkozik, mivel csúszdás rámpáról írnak. Melyiket küldik, ha megrendeljük? Vagy bármelyik érkezhet a kettőből és nem lehet választani?

Mack autószállitó kamion tartalmazza a kisautókat is?

Kérdések és válaszok: Verdák Mini Autószállító
Kiegészítők: Verdák Mini Autószállító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cars Mini transportér. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cars Mini, transportér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cars Mini Transporter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cars Mini Transporter.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ