Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Chuggington - Szafari kaland készlet Kokoval

Termékkatalógus
Chuggington - Szafari kaland készlet Kokoval
Játékvonat - Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa594 Termékszám:  796714542270
Chuggington - Szafari kaland készlet Kokoval Megszűnt

Chuggington - Szafari kaland készlet Kokoval

Chuggington egy különleges hely, ahol az egyetlen közlekedési eszköz a beszélő vonatok csapata, akik gondolkodnak és még vezető sem kell hozzájuk. A tündérmese főhősei Wilson, Bruno és Koko az elektromos vonat. Történeteik rengeteg mókát, kalandot, örömöt és érdekes tanulságokat tartogatnak a gyermekek számára. 

A szafari kaland készlet a Chuggington fém járművekkel együtt használható. Három fő elemből három különböző pálya állítható össze.  A vonat háza egy nagy fán van, ahol egy majom is található. A ház alagútként is használható. A készlet Koko járművét tartalmazza. Engedje magát elvarázsolni és élvezze a játék kínálta megannyi sok örömöt. 

Műszaki adatok:

Anyaga:
Fém
Műanyag

A készlet tartalma:
Pálya alkatrészek
Koko jármű

Ajánlott:
3 éves kortól

A játék megfelel a játékok biztonságával kapcsolatos, 2009. június 18-i 2009/48/ EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a cseh jogi normáknak megfelelő törvényi előírásoknak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozat is tartozik a játékhoz.
 



 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Chuggington - Szafari kaland készlet Kokoval
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chuggington - Dobrodružný set safari s Koko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Chuggington – Dobrodružná súprava safari s Koko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Chuggington Spielset - Abenteuer-Safari mit Koko. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Chuggington Spielset - Abenteuer-Safari mit Koko.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ