Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Clementoni Crane Augustus

Termékkatalógus
Clementoni Crane Augustus
Játék autó - gyermekek számára megfelelő: 1-4 éves korig
Kód:  HRAif0064 Termékszám:  8005125608003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Clementoni Crane Augustus

Neked is van otthon egy igazi autó rajongód? Akkor biztos, hogy meg fog örülni ennek az Augustus teherautónak, amely elektronikus funkciókkal van ellátva. Ennek köszönhetően az autót több módban is használhatod – megismerhető vele az ábécé, az első szavak alapjai, vagy zenék és valódi teherautók hangjai is hallhatók ezzel az eszközzel. Ez stimulálja a gyerekek gondolkodását és a természetes reflexeiket. A manuális kézügyesség és a logikus gondolkodás további fejlesztését lehetővé teszik a leszerelhető csavarok, valamint a csomag részét képző szerszámok.

Hagyd, hogy gyermeked egyszerű kapcsolatot építsen ki Augustus-szal. Ennek köszönhetően fejlődni fog a látási, hallási és tapintási képessége. Az áramellátás három AAA (nem része a csomagnak) elemmel működik. 1-4 éves gyermekek számára ajánlott. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Clementoni Crane Augustus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Clementoni Jeřáb Augustus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Clementoni Žeriav Augustus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clementoni Kran Augustus - Spielauto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clementoni Kran Augustus - Spielauto.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ