Kiskedvenc Élő Madár 6 lila

Termékkatalógus
Kiskedvenc Élő Madár 6 lila
Interaktív játék - mint egy élő madár, minél többet simogatja, annál inkább többet csipog- a begye megnyomásakor - rögzíti az Ön mondatát és meg fogja ismételni azt, két madár együtt csiripel, az ajánlott korosztály 4 éves kortól
Kód:  HRAif1921c Termékszám:  ASRT630996283509 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kiskedvenc Élő Madár 6 lila

Gyönyörű interaktív játék a fiúknak és a lányoknak. Mint egy élő madár a Little Live PetVI, a Kiskedvenc Élő Állatok VI sorozatból. Reagál az érintésre, hiteles madár hangokat ad és a begye megnyomása után teljes mondatokat is képes megismételni. Most 30 új madárdal hallható és amikor két madár találkozik, akkor boldogan csiripelnek együtt - az egyik elkezdi és a másik azonnal válaszol rá. Egy ingyenes alkalmazás is érhető, amely telefonra, tabletre és az Androidra letölthető, ahol a gyerekek közvetlenül kipróbálhatják, hogy milyen nehéz gondoskodni egy igazi állatról. A Little Live Pets Bird, a Kiskedvenc Élő Állatok játék így tehát az élő házi kisállat helyett egy kiváló alternatíva. A játék 2 x AAA elemmel működik és nagyon könnyen használható.

A kiskedvenc olyan mint az élő

  • Interaktív játék - madár
  • A Little Live Pets VI. a Kiskedvenc Élő Állatok VI sorozatból
  • Csicsereg a simogatásra, ismétlődő szavak és kifejezések a begyük megnyomása után
  • Az új sorozat a Little Live Pets 6, a Kiskedvenc Élő állatok sorozatból, Örülni fog, hogy 30 új madárdala lesz
  • Ingyenesen elérhető alkalmazások mind telefonra, tabletre és az Androidra
  • Vidám formai kialakítás

A megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden jogi normának a cseh, magyar  szabályozás szerint. Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Játék magassága
11 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
11 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kiskedvenc Élő Madár 6 lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Live Pets Ptáček 6 fialový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Live Pets Vtáčik 6 fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Interaktives Spielzeug Little Live Pets Vogel 6 Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Interaktives Spielzeug Little Live Pets Vogel 6 Lila.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ