Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger

Termékkatalógus
Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger
5 2 értékelés
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 7 éves, 630 építőelem, műanyag
Kód:  HRAa8482 Termékszám:  5902251024802 Gyártó honlapja:

Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger

Egy rendkívül szórakoztató játék segítségével ismerhető meg a történelem a Cobi Small Army - WW PzKpfw VI Tiger készlettel! A gyerekek nemcsak valami újat tanulnak meg, hanem nagyon jól fognak szórakozni a játék elemeinek összerakásakor. A játék igazi adrenalinbomba! A katonai akciók során a kisebbek teljesen elmerülnek a játékban az eredeti Cobi Small Army-nak köszönhetően! 

Főbb jellemzők

  • Szokatlan és eredeti építőjáték
  • Egész napos szórakozást biztosít
  • A gyerekek játék közben tanulnak
  • A készlet kiválóan fejleszti a gyermekek fantáziáját

Small Army eredeti gyűjteménye

Ez a készlet a német Panzerkampfwagen VI Ausf. B "Königstiger" tankot tartalmazza. Ez volt a második világháború legnagyobb és legnehezebb tankja. A "Königstiger" név a fordításban Bengáli Tigrist jelent. A Tigers II egységeket 1944 februárjában telepítették. A II. Tigris legnagyobb előnye a fegyvere volt. A csomag 600 kockát és 3 figurát tartalmaz.

Fejleszti a képzeletet

A háborús időszak egyedülálló katonai modellje nemcsak a gyermekek fantáziáját ragadja meg, hanem történelmet is tanít. Hagyd, hogy gyermeked fantáziája szabadon szárnyaljon és létrehozzon egy saját katonai egységet! A háború történelmi eseményeit ezzel a különleges Cobi Small Army játékkal befolyásolhatja!

Teljesen biztonságos

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.


Paraméterek

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!
Darabszám
630 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Téma
Tank, Katonai technológia Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
630 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!
Téma
Tank, Katonai technológia Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Sd. Kfz. 182 Konigstiger. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Sd. Kfuz. 182 Konigstiger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Sd. Kfuz. 182 Konigstiger.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ