Akvizice ApF HU Shop roku

Cobi Teksta robot kutya hangvezérléssel - fekete

Termékkatalógus
Cobi Teksta robot kutya hangvezérléssel - fekete
2,5 2 értékelés
Interaktív játék - reagál a hangokra, a gesztusokra és a hangutasításokra cseh nyelven, a cseh nyelvű alkalmazás letölthető, 100 funkció, az ajánlott életkor: 5 éves kortól
Kód:  HRAif1920a Termékszám:  ASRT5902251794088

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Teksta robot kutya hangvezérléssel - fekete Megszűnt

Cobi Teksta robot kutya hangvezérléssel - fekete

Ismerje meg az imádnivaló és interaktív Teksta robot kutyust! Az ötödik generációs robotok közé tartozik, amelynek köszönhetően sok új funkcióval és fejlesztéssel ismerkedhet meg. A gesztus és a cseh nyelvű szófelismerés technológiájának köszönhetően a gyerekek könnyen megtaníthatják nekik, hogy hogyan hajtsanak végre különböző parancsokat. Reagál az érintésekre és a fényre, és képes könyörögni, csóválni a farkát, sétálni vagy ülni egy kézmozdulat parancsával. Játszik a csonttal vagy a labdával. Nem hiányozhat az a képesség sem, amellyel képes kommunikálni más Teksta robotokkal is. Kommunikál és kifejezi az érzelmeit a szemén megjelenő színmintákon keresztül. A kis IT rajongók minden bizonnyal megörülnek annak, hogy programozható a Teksta alkalmazás segítségével, és amely letölthető Apple Ipad vagy Android platformokra is.

Interaktív kisállat a legkisebbeknek

  • 5. generációs interaktív robot kutya
  • Több mint 100 izgalmas interaktív funkció
  • Reagál a hangokra, a szavakra, a mozdulatokra, az érintésre és a fényre - a gesztusok és a szavak felismerésének technológiája (cseh nyelven)
  • Képes járni, könyörögni, leülni, nyafogni, ugatni, csóválni a farkát, játszik a csonttal vagy a labdával
  • Kommunikál és kifejezi az érzelmeit a szemén megjelenő színminták segítségével
  • Vezeték nélküli és könnyen programozható a Teksta alkalmazás segítségével, amely letölthető az Apple Ipad vagy az Android platformokra is
  • Reagál a többi Teksta robotokra is
  • 4 db AAA elemmel működik (nem tartozék)
  • Mellékelve van egy játékcsont, amely 3 x AG13 elemmel működik (tartozék), és egy labda is
  • Kiváló minőségű műanyag kidolgozás

Fiúk és lányok számára

Melyik gyerek nem szeretne egy saját robotot? Ez a robot kutya egy nagyszerű játék, amely több mint 100 izgalmas és interaktív funkciót kínál. A gyerekeknek mindig lesz mit felfedezniük, és soha nem fognak unatkozni a saját robot kutyájukkal. Ezen felül elmélyíthetik az érdeklődésüket a programozás iránt és szintén kiváló alternatíva az élő kisállatok helyett. 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ES 2009. június. 18.-ai játékok biztonságáról szóló irányelvnek és minden jogi normának a cseh jogszabályozás szerint. Természetesen van egy nyilatkozat is a CE döntéshozatalról.

Paraméterek

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Teksta robot kutya hangvezérléssel - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teksta robotické štěně ovládané hlasem – černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Teksta robotické šteňa ovládané hlasom - čierne.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ