Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus fekete

Termékkatalógus
Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus fekete
Interaktív játék - az interaktív Tlamosaurus beleharap aszórakoztató csontba, ami a csomagban található, a Tlamosaurem különböző játékokat tud játszani, a szemszíne változik a hangulata szerint, 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1925c Termékszám:  ASRT5902251144067

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus fekete Megszűnt

Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus fekete

Az interaktív dinoszaurusz szája tele van fogakkal - ez a Tlamosaurus! Nagyszerű játék a fiúknak és a lányoknak egyaránt. Tökéletesen reagál a gesztusokra és érintésre is. Meglegyinti a kezét vagy farkát az orra előtt, majd számos trükköt mutat, ezen felül el tudja kapni a kedvenc csontját is. Hiteles hanghatásokkal bír, emellett a színes izzó szempárról könnyen felismeri, hogy a Tlamosaurem éppen nevet vagy ijesztő próbál lenni. Több üzemmódban működik, például: automatikus mód, játék mód és készenléti üzemmód. A kezelése nagyon egyszerű még egy kíváncsi gyermeknek is.

 

Interaktív kisállat - vad őstörténet

  • Interaktív dinoszaurusz - Zoomer Tlamosaurus
  • Reagál a gesztusokra és érintésekre, hangokra, és elkapja a csontot is
  • Három játékmód - a hátsó gombon keresztül választható ki
  • Tarka izzó szempár - a játék módja vagy a dínó hangulata szerint
  • Tartalmaz egy csontot is amivel a dínó játszik
  • 3 db AAA elemmel működik (nem tartozék)
  • Alkalmas gyermekeknek 5 éves kortól

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Zoomer Chomplingz/Tlamosaurus čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus černý.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ