Cobi Zoomer Chomplingz / Zöld Tlamosaurus

Termékkatalógus
Cobi Zoomer Chomplingz / Zöld Tlamosaurus
Interaktív játék - Interaktív Tlamosaurus szórakozásból harap, a csomagban csont található, a Tlamosaur-ral különböző játékokat lehet játszani, a szeme színe szerint beazonosítható, hogy éppen milyen a hangulata, az ajánlott korosztály 5 éves kortól
Kód:  HRAif1925a Termékszám:  ASRT5902251144067

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Zoomer Chomplingz / Zöld Tlamosaurus Megszűnt

Cobi Zoomer Chomplingz / Zöld Tlamosaurus

Interaktív dinoszaurusz egy szájjal, amely tele van fogakkal - ez nem más, mint a Tlamosaurus! Egy nagyszerű játék fiúknak és lányoknak egyaránt. Nagyszerűen reagál a gesztusaidra és az érintéseidre. A karját vagy a farkát az orrod elé teszi és számos trükköt mutat be neked. Képes arra, hogy elkapja a kedvenc csontját. Hiteles hangokat ad ki és az izzó szempárból könnyen felismerhető, hogy félni kell-e tőle vagy csak egy jót nevetni a Tlamosaur-ral. Számos üzemmóddal rendelkezik, automata móddal, játék móddal és őr móddal. A kezelése nagyon egyszerű és könnyű minden érdeklődő gyermek számára.

Interaktív kisállat vad őstörténeti köntösben

  • Interaktív Dinoszaurusz - Zoomer Tlamosaurus
  • Reagál a gesztusokra, érintésekre, hangokra, fogásokra és más egyéb dolgokra
  • Három üzemmódban lehet vele játszani - a hátsó gombbal lehet beállítani
  • Ragyogóan izzó szempár - az adott játék üzemmódtól vagy a hangulattól függően
  • A csomag tartalmaz egy csontot is, amellyen lehet játszani
  • 3 db AAA elemmel működik (nem tartalmazza a csomag)
  • A gyerekeknek 5 éves kortól ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament a Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló rendelkezésének és minden cseh törvénykezés szerinti jogszabálynak. Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Zoomer Chomplingz / Zöld Tlamosaurus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Zoomer Chomplingz / Tlamosaurus zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Zoomer Chomplingz / grün Tlamosaurus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Zoomer Chomplingz / grün Tlamosaurus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ