Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cobi Zoomer Sündisznó Flip

Termékkatalógus
Cobi Zoomer Sündisznó Flip
Interaktív játék - Interaktív sündisznó, tud kézen állni és szaltózni, csillog a szeme, nevet, ha csiklandozzák a hasát, ha megnyomják az orrát tüsszent, fütyül, vagy ad egy puszit, az ajánlott életkor 5 éves kor felett
Kód:  HRAif1926d Termékszám:  ASRT5902251144081

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Zoomer Sündisznó Flip

Imádnivaló sündisznó interaktív Flip! Heves, vidám és intelligens. Tökéletesen reagál az érintésekre, és könnyen megbirkózni sok ügyes trükkel. Egyik szaltó után jöhet a másik. Ha megnyomják az orrát - egy hanggal reagál. Ha lenyomva tartják az orrát, ad egy puszit is. Szeret összebújni, és imádja, ha csiklandozzák a hasát. Szeretnéd megtudni milyen kedve van? Csak nézz a szemébe, a színe egyből elárulja.

Egy nagyszerű játák lányoknak és fiúknak is, 5 éves kor felett. Élvezze a plüss felületét, kifinomult megjelenését, és az azonnali reakcióját az érintésekre. A mozdulatai természetesen gördülékenyek és gyorsak. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően, a sündisznó hamar a kedvenc háziállatoddá válhat.  

Sündisznó, mint egy tündérmesében

  • Interaktív sündisznó, számos hasznos tulajdonsággal
  • Meglepően gyors és egyenletes mozgás - labdává gömbölyödik és bukfencezik
  • Reagál az érintésre, hangokat ad
  • Változó szemszín a körülményektől függően
  • Nagyszerű tervezés
  • A dobozban található - sündisznó, címer, használati utasítás
  • 4 db AAA elemmel működik, nem tartozék

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozásnak. Természetesen van egy megfelelési nyilatkozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Zoomer Sündisznó Flip Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Zoomer Ježek Flip. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Zoomer Ježko Flip. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Zoomer Igel Flip. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Zoomer Igel Flip.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ