Shop roku ApF HU

Codeybot Robot

Termékkatalógus
Codeybot Robot
Robot - egyensúlyozó robot - tánc, zene, lézeres lövészet, színhatások létrehozása, egyszerű grafikus programozás, változtatható arckifejezések, hangrögzítés és torzítás, WiFi-n keresztül mobil alkalmazás segítségével irányítható és programozható
Kód:  MKB110a Termékszám:  99800

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Codeybot Robot

Robot Codeybot

Zenét játszik

Robot Codeybot

Testreszabható megjelenés

Robot Codeybot

Táncol a zenére

Robot Codeybot

Mulatságos torzított hang

Robot Codeybot

Két keréken egyensúlyoz


Robot Codeybot

A hihetetlenül mulatságos robot

A Codeybot egyensúlyozó robot gyerekek és felnőttek szívét egyaránt elrabolja ötletes vezérelhetőségével. A kerék világításának színét a LED panelen választhatod ki. A hang rögzíthető, és mulatságosan torzítva visszajátszható. Arra is beprogramozhatod, hogy hangutasításokra reagáljon. A gyerekek természetes módon ismerkedhetnek meg a kódolással és a vezérléssel, így felkészültebbek lesznek a mai modern digitális időkre.


A Codeybot robot főbb jellemzői

  • Két keréken egyensúlyozó robot
  • Testreszabható megjelenés, amely a LED kijelzőn programozható
  • Kerekek változtatható színű háttérvilágítással
  • Zenél és táncol
  • Mulatságosan torzított hang
  • Érzelmek kifejezése
  • A gyerekek programozást tanulnak
  • Mobil alkalmazásból vezérelhető WiFi-n keresztül
  • Lézer fegyverrel is felszerelhető
  • Akár 3 órás akkumulátor-élettartam
  • Kompatibilis Apple és Android készülékekkel
Robot Codeybot

Robot Codeybot

A Codeybot megtanítja a gyerekeknek a modern technológia használatát

A Codeybot egyensúlyát a giroszkóp segítségével tartja meg, amely a mozgását is vezérli. A robot hangja felhasználóbarát környezetben programozható, amelynek használata egyszerű, és játékosan tanítja meg a kódolást. A robot mozgatása közben a gyerekek gyorsan megtanulják képességeinek kihasználását. Az arckifejezések változtatása és a zenére történő tánc könnyedén, hangvezérléssel irányítható.


A Codeybot robot tökéletes szórakozást nyújt

Tudsz jobb szórakozást, mint a robotverseny? A Codeybot könnyedén az élre tör, és engedelmeskedik vezérlője utasításainak. A Codeybot robot imád táncolni, válaszd az előre beállított öt táncprogram egyikét. A lézeres lövészet segít abban, hogy a csata felejthetetlen legyen. A gyerekek úgy fejezhetik ki érzéseiket, hogy a LED kijelzőn egy ikont jelenítenek meg. A Codeybot bármely gyerek remek társa lesz, és egyben a programozásra is megtanítja őket. 

Robot Codeybot
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Codeybot. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Codeybot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Codeybot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Codeybot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ