30 dnů na vrácení Shop roku

Color Me Mine - Mini Bag Princess

Termékkatalógus
Color Me Mine - Mini Bag Princess
Kreatív szett kislányoknak, ajánlott korosztály 6 éves kortól
Kód:  HRAa1556 Termékszám:  8437012459236
Color Me Mine - Mini Bag Princess Megszűnt

Color Me Mine - Mini Bag Princess

Mini kézitáska Color Me Mine népszerű motívum Princess szánnak minden kreatív fiatal hölgyek. A dobozban talál négy nem mosható, nem mérgező markerek, amelyek festeni a szövet táskák szerint a kívánságaikat. A kész eredeti kézitáska, akkor megy egy út, és megmutatom mindenkinek, milyen okos vagy. Ez a kreatív szett gyermekeknél spontán alakul ki a képzelet és a kreativitás, és erősíti a finom motoros készségeket.

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
szőtt kézitáska
4 nem mosható markerek

Ajánlott kor:
6+

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Color me mine - Mini kabelka Princess. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Color me mine - Mini kabelka Princess. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Color Me Mine - Mini-Handtasche Princess. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Color Me Mine - Mini-Handtasche Princess.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ