A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Shop roku

Connect a Cube Kocka építőjáték - Jungle Fever

Termékkatalógus
Connect a Cube Kocka építőjáték - Jungle Fever
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 év, 194 építőelem, műanyag
Kód:  HRAa9396 Termékszám:  4716503071268 Gyártó honlapja:
Connect a Cube Kocka építőjáték - Jungle Fever Megszűnt

Connect a Cube Kocka építőjáték - Jungle Fever

A Connect a Cube kocka építőjáték - Jungle Fever egy szórakoztató és kreatív építőjáték készlet, amelyet a gyerekeid több mint 30 különböző módon állíthatnak össze és játszhatnak vele. A készlet megjelenése roppant színes, amelyet különösen a kisgyermek értékelnek nagyra. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít, még gyakori használat mellett is. 

Főbb jellemzők

  • Szórakoztató gyerekjáték
  • Fejleszti a gyerekeid fantáziáját
  • 36 különbő módon lehet összeállítani
  • Minőségi anyagokból

Egy kreatív játék

Ez az építőjáték készlet teljesen kompatibilis a Connect a Cube -  Speed Chaser készlettelEnnek köszönhetően lehetőség van rá, hogy kombináljuk a két készlet, és ezáltal a lehetséges végeredmények száma 36-ra nő. Hát nem nagyszerű, ha a gyerekeid olyan játékkal játszhatnak, amit saját maguk alkottak? 

Könnyű kezelhetőség

Ennek a készletnek a legtöbb alkatrésze könnyedén elforgatható, ezáltal kifejezetten remek szórakozást nyújt a gyerekeknek. A csomag tartalmaz kockákat, hengereket, kerekeket, rögzítőcsapokat és figurákat is. Szerezz örömet kicsinyeidnek ezzel az eredeti és megunhatatlan játékkal!

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48 /EK és az Európa Tanács 2009. június 18-i a játékok biztonságáról szóló határozatának, valamint megfelel minden törvényi előírásnak a Cseh Köztársaság területén. Természetesen a termék rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Connect a Cube Kocka építőjáték - Jungle Fever
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Connect a Cube - Jungle Fever. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Connect a Cube – Jungle Fever. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Connect a Cube - Jungle Fever. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Connect a Cube - Jungle Fever.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ