A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU ApF HU

Contour Puzzle - Kisvakond bögrével

Termékkatalógus
Contour Puzzle - Kisvakond bögrével
5 1 értékelés
- 25 darabos, az ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Kód:  HRAa4944 Termékszám:  8590878311220

Contour Puzzle - Kisvakond bögrével

Ki ne ismerné a Kisvakondot - a kedves figurát a gyerekek meséjéből?Nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is ismerik a történetét, még a saját gyerekkorukból. Függetlenül attól, hogy arról szólt éppen a története, hogyan varrja meg a zsebes jellegzetes nadrágját, vagy egyéb megpróbáltatásairól a gumi kerékkel, őt mindenki szereti. Manapság, a gyerekek találkozhatnak a Kisvakonddal a kifestőkönyvekben, a képeskönyvekben és természetesen sokuknak van meg otthon plüssállat formájában is. A gyerekek imádják a Kisvakondot, szeretnek találkozni és játszani vele. Ez a vidám puzzle biztosítja ennek lehetőségét. 

Gyermekek 3 éves kortól élvezhetik a huszonöt darabos puzzle-t, amint megbirkóznak a puzzle kirakásával. A kirakó által ábrázolt kép világos, élénk színű. A Kisvakond virágok és barátai közepette igazán büszke az új bögréjére. A bögre piros és virágokkal díszített. A kirakott puzzle kedves képe remek dekoráció lehet a gyermek szobájában, vagy újból darabokra szedhetik, hogy egy későbbi alkalommal ismételten gondoskodjon az egész család szórakoztatásáról. A puzzle egy kiváló módja annak, hogy javítsa a gyermekek koncentrációs készségét, térben tájékozódási képességét és fantáziáját. Emellett a finom motoros készségek fejlesztésében is kiemelkedő szerepet játszik. A legnagyobb jelentősége azonban mégis abban rejlik, hogy egy nyugodt, kellemes családi légkört biztosít.

Méretek:
35,7 × 27,8 cm

 

Paraméterek

Téma
Kisvakond Kész!
Játék kategória
Puzzle Kész!

Innen ismerheted

Téma
Kisvakond Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Puzzle Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Contour Puzzle - Kisvakond bögrével Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kontura puzzle - Krteček s hrníčkem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kontúra puzzle - Krtko s hrnčekom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Contour Puzzle - Maulwurf mit Cup. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Contour Puzzle - Maulwurf mit Cup.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ