A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black

Termékkatalógus
CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black
Iskolatáska - 30 x 20 x 45 cm, térfogat: 30 liter
Kód:  HRAa7769 Termékszám:  4047443288387 Gyártó honlapja:

CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black

Minden iskolás számára tökéletes választás: egy kényelmes és stílusos iskolatáska, amely megalkotásakor nagy hangsúlyt fektettek a gyerekek egészséges növekedésére és fejlődésére. Már 3. osztályosok is használhatják. Viselete rendkívül kényelmes, a lélegző anyagból készült hát és vállpánt nem fogja vágni a gyermek vállát és mégis biztosan megmarad a hátán. A lehevető derék- és mellkaspánt lehetővé teszik a hátizsák optimális súlyelosztását. A kifinomult tároló rekesz segítségével a tanszereket kényelmesen elpakolhatod és rendszerezheted. A gyermek nagyobb biztonsága érdekében, a hátizsákon fényvisszaverő pontok találhatóak.

Hátizsák, amely megfelel a gyerekek és a szülők elvárásainak is

  • Hátizsák iskolai és szabadidős tevékenységekhez gyermekek számára, már harmadik osztálytól
  • Lélegző, szivacs hátpárna, Air Mash anyaggal a kényelmes viselet és az optimális légáramlás érdekében
  • Varrás nélküli vállpántok S-alakú, fényvisszaverő elemekkel - nem vágják a vállat, stabilan és könynen viselhető
  • Állítható, levehető mellkaspánt, levehető derékpánt, oldalsó hevederek
  • Fix párnázott alj, párnázott fogantyú, heveder a hátizsák felakasztásához
  • Fényvisszaverő szalag a hátizsák elején, állapotjelző fény csatlakoztatható rá
  • Kifinomult rekeszrendszer, amely elegendő helyet biztosít a tanszereknek, személyes tárgyaknak és max. 15.6"-es notebookoknak
  • Víztaszító YKK márka
  • Anyaga: 100% poliészter

Kifinomult rekeszrendszer és tárolóhely

Mindennek megvan a saját helye és mindig kéznél is lesz a hátizsák kifinomult helyelosztásának köszönhetően. A fő rekesz két további rekeszre van felosztva, amely elegendő helyet biztosít könyveknek, A4-es méretű füzeteknek. Egy 15,6" képátlójú eszköz is könnyedén elfér a táska párnázott rekeszében és emellett egy külön zsebbe elteheted a gyerek iratait és más írószereit. A tágas elülső zsebben egy uzsonnás doboz is elfér. A két oldalsó zseb (cipzáros) tökéletes bármire, aminek kéznél kell lennie, mint például egy vizes palack. Ezen felül a táska hátulján egy rejtett zseb is található.  

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Beautiful Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ