Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District

Termékkatalógus
CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District
Iskolatáska - Méretei 30 x 20 x 45 cm, űrtartalma 30 l
Kód:  HRAa7781 Termékszám:  4047443285843 Gyártó honlapja:

CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District

Nagyszerű választás minden iskolás számára - egy kényelmes és elegáns iskolatáska, amely figyelembe veszi az egészséges növekedést és a gyermekek fejlődését. Alkalmas gyermekeknek az általános iskola harmadik osztályától. A kényelmes viseletet nem csak a légáteresztő anyag biztosítja, hanem a vállpántok is, amelyek nem vágják a vállat, jól és szilárdan állnak. A cserélhető derék- és mellkasi pánt lehetővé teszi a hátizsák ideális súlyelosztását. A kifinomult tárolórendszer egyaránt kínál kényelmes tárolást minden tanszernek, és átlátható rendszerezést. Az iskolába utazó gyermekek nagyobb biztonsága érdekében a hátizsák el van látva fényvisszaverő elemekkel is.  

Egy hátizsák, amely megfelel a gyermekek és a szülők elvárásainak is

  • Hátizsák iskolába és szabadidős tevékenységekhez, a gyermekek számára ideális az általános iskola harmadik osztályától
  • Légáteresztő párnázott hátsó rész Air Mash habos anyagból a kényelmes viselethez és az optimális légáramláshoz
  • Vállpántok S-alakú fényvisszaverő elemekkel, varratok nélkül - nem vágják a vállat, jól és szilárdan állnak a háton, könnyen kezelhetőek
  • Állítható, levehető mellkasi szíj kicsúszás-gátlóval, levehető deréköv, oldalsó kompressziós hevederek
  • Masszív párnázott alsó rész, párnázott fogantyú, heveder a hátizsák felakasztásához
  • Fényvisszaverő szalag a hátizsák elülső részén blinkie csatolásához
  • A belső tér kifinomult felosztása, amely elegendő helyet biztosít a tanszereknek, a személyes tárgyaknak és a maximum 15,6" méretű notebookoknak
  • Víztaszító YKK márka
  • Anyaga: 100% poliészter

Zsebek és tárhelyek kifinomult rendszere

Hogy minden tárgynak meg legyen a maga helye, és könnyen elérhető maradjon, a hátizsák kifinomult zsebrendszerrel rendelkezik. A fő rekesz két részre oszlik, amelyek elegendő helyet biztosítanak a könyveknek és a mappáknak A4-es méretig. Egy notebook maximális 15,6" mérettel is kényelmesen illeszkedik a párnázott belső zsebbe, és a varrott rendszerező karabinerrel kulcsnak nagyszerű tárhelye lesz a dokumentumoknak és az írószereknek. A tágas elülső zsebben megtalálja a helyét egy nagyobb ceruzatartó vagy uzsonnás doboz. A két oldalzseb (cipzárral) ideális minden olyan dolog tárolására, amire gyarkan szükség lehet és jó, ha kéznél van, például egy üveg víz. Továbbá, a hátizsák hátsó részén egy titkos zseb is található.     

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Green Purple District.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ