A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Coocazoo JobJobber Magic Polka Colorful

Termékkatalógus
Coocazoo JobJobber Magic Polka Colorful
5 4 értékelés
Iskolatáska - mérete 30 cm x 20 cm x 45 cm, térfogata 30 l
Kód:  HRAa7768 Termékszám:  4047443285676 Gyártó honlapja:

Coocazoo JobJobber Magic Polka Colorful

Nagyszerű választás minden kisiskolásnak - kényelmes és stílusos iskolai hátizsák, amely tiszteletben tartja a gyermek egészséges növekedését és fejlődését. Az általános iskola 4. osztályától ajánlott. A kényelmes viseletet a nem csak a hátán lévő légáteresztő párnázás biztosítja, hanem a varrás nélküli vállpántok is, amelyek nem vágnak bele a vállakba, de jól és határozottan ülnek rajta. Az eltávolítható derék- és mellkasszíj lehetővé teszi a hátizsák ideális súlyelosztását. Kifinomult tárolórendszere egyaránt kínál kényelmes tárolóhelyet és átlátható elrendezést minden iskolaszernek. Az iskolába közlekedő gyermek nagyobb biztonsága érdekében az iskolatáska fényvisszaverő elemekkel van felszerelve.

A hátizsák, amely megfelel a szülők és gyermekek minden elvárásának

  • Hátizsák iskolához és szabadidős tevékenységekhez általános iskolai 4. osztályos és annál idősebb gyermekek számára
  • Légáteresztő hátsó párnázás Air Mash hab anyagból a kényelmes viseletért és az optimális levegőáramlásért
  • Vállpántok fényvisszaverő elemekkel, S-alakú varrással - hogy ne vágjanak bele a vállba, jól és határozottan üljenek a vállakon, és egyszerű legyen a hordása
  • Állítható, levehető mellkasszíj ütközővel a kicsúszás ellen, levehető deréköv, oldalsó kompressziós hevederek
  • Fix, párnázott alsó, párnázott vállpánt, fül a táska felakasztásához
  • Fényvisszaverő szíj a hátizsák elején villogó felcsatolásához, fényvisszaverő elemek a táska minden oldalán
  • Kifinomult rendszer a belső rész felosztására, amely elegendő helyet biztosít az iskolaszerek, személyes tárgyak és egy maximum 15,6" átlójú laptop számára
  • Víztaszító YKK márka
  • Anyag: 100% poliészter

Zsebek és tárolóhelyek kifinomult rendszere

Minden tárgynak megvan a maga helye és mindig kéznél lehet, mert a táska kifinomult zsebrendszerrel rendelkezik. A fő tér két részre oszlik, amelyek elegendő helyet nyújtanak a könyvek és mappák számára, A4-es méretig. Egy maximum 15,6" átlójú laptop kényelmesen elfér a párnázott belső zsebbe és a varrott szervező karabinerrel a kulcsokhoz pedig nagyszerű dokumentumokhoz és írószerekhez. A tágas első zseb remek hely egy nagyobb tolltartó vagy uzsonnás doboz számára. Két (cipzáras) oldalzsebe ideális minden olyan dolognak, amelyet kéznél akar tartani, mint például egy vizes palack. Továbbá egy titkos zseb van varrva a táska hátuljába.

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Coocazoo JobJobber Magic Polka Colorful Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo JobJobber Magic Polka Colorful. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CoocaZoo JobJobber Magic Polka Colorful. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coocazoo JobJobber Magic Polka Colorful. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coocazoo JobJobber Magic Polka Colorful.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ