A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Velikonoce HU

Locika baba fényes hajjal

Termékkatalógus
Locika baba fényes hajjal
Játékbaba - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7357 Termékszám:  0039897963839 Gyártó honlapja:

Locika baba fényes hajjal

A szeretett lányaid igazi hercegnővé válnak! A lenyűgöző és népszerű animációs Fairy Disney tündér meséje ihlette a Locika babát, ami minden lány kívánságát kielégíti. Locika finom arcáról, gyönyörű, hosszú, fénylő hajáról könnyen felismerhető. A baba csillogó rózsaszín-bíbor ruhákba öltözött, amelyek a TV-minta alapján készültek. Ez egy exkluzív hercegnő gyönyörű koronával a fején és ellenállhatatlan cipővel a lábán. Egy fésű és a baba található a csomagban. A baba mozgó kezekkel és lábakkal rendelkezik, így még élvezetesebb vele a játék! A 36 cm-es termék 3 éves korú és annál idősebb gyermekek számára készült. Szerezd meg ezt az ellenállhatatlanul csodaszép, zöld szemű hercegnőt!

Mi a legjobb a termékben?

  • csillogó rózsaszín-lila ruha, korona, hajtű
  • a baba rugalmas
  • a termék mérete: 36 cm
  • alkalmas 3 éves korú gyermekek számára
  • ragyogó haj
  • csodálatos varázsa és a szépség sugárzik egy baba
  • a babával való játék a gyerekek fantáziáját fejleszti
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Locika baba fényes hajjal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Locika se zářícími vlasy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Locika so žiariacimi vlasmi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puppe Rapunzel mit glänzenden Haaren. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puppe Rapunzel mit glänzenden Haaren.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ