30 dnů na vrácení Shop roku

Star Wars 7. epizód - Sidon Ithano 2 figurás szett

Termékkatalógus
Star Wars 7. epizód - Sidon Ithano 2 figurás szett
Játékszett - ajánlott kor 4 éves kortól
Kód:  HRAa6166h Termékszám:  ASRT5010994920364 Gyártó honlapja:
Star Wars 7. epizód - Sidon Ithano 2 figurás szett Megszűnt

Star Wars 7. epizód - Sidon Ithano 2 figurás szett

A csomag két karaktert tartalmaz a Start Wars 7. - Az ébredő Erő epizódjából, név szerint Sidona Ithano-t és First Mate Quiggold-t. Ez a kedvenc hőseidet megtestesítő két darabos szett igazán féltett darabja lesz az ikonikus filmsorozat karaktereiből álló gyűjteményednek. A galaxisban háború dúl, az Első Rend és a Lázadók csapati ütköznek meg lépten-nyomon. Indulj expedícióra egy messzi-messzi galaxisba, és éld át a csillagok közti kalandokat. A figurák a végletekig kidolgozott, valósághű másai a filmben szereplő karaktereknek. Mozgathatóak, és tartós műanyagból készültek. Ajánlott 4 éves kortól.

A csomag tartalma:
2 figura és kiegészítők


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabályok értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Játék magassága
10 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Wars 7. epizód - Sidon Ithano 2 figurás szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Epizoda 7 - Dvojbalení figurek Sidon Ithano. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars Epizoda 7 – Dvojbalenie figúrok Sidon Ithano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 Das Erwachen der Macht - Sidon Ithano & First Mate Quiggold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 Das Erwachen der Macht - Sidon Ithano & First Mate Quiggold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ