Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cubs - Játéktároló faláda

Termékkatalógus
Cubs - Játéktároló faláda
Játszótér kiegészítő - méretei: 50 x 81 x 47 cm
Kód:  HRAa7867 Termékszám:  641938432534
Cubs - Játéktároló faláda Megszűnt

Cubs - Játéktároló faláda

A játszótér minden gyerek számára paradicsom, de nem lehet meg a legkülönbözőbb játékok és gyermekeknek szükséges tárgyak nélkül. Ezeket a tárgyakat és a gyerekjátékok különféle tartozékait tárolhatod ebben a praktikus faládában. A nagy CUBS láda már a gyerek három éves korától használható. Ha játéktárolásra használod, megkönnyíti a napi rendrakást a gyerekszobában és a szabadban is. A láda fából készült, natúr színű, így bármilyen gyerekszobai bútorzathoz éppúgy illeszkedik, mint az egyéb CUBS játszótéri kiegészítőkhöz. A ládának fedele is van, és pontosan kidolgozott, így nem okozhat sérülést a gyerekeknek. Szerezd be gyerekeidnek ezt a praktikus ládát, amely segít nekik könnyen rendet tartani!

A láda jellemzői

  • Erdei fenyőből/jegenyefenyőből készült
  • Méretei: 50 × 81 × 47 cm
  • Az anyag vastagsága 15 mm
  • Három éves kortól ajánlott
  • Egyszerűen összeszerelhető
  • Az EU-ban készült
  • Tömege 13,1 kg

Praktikus játéktárolás

A láda egyszerűen összeszerelhető, amelyben a mellékelt útmutató is segít. Egyszerű kinézete miatt minden belső térbe illik, használhatod játékok és ágynemű elhelyezésére, vagy egyéb dolgok tárolására, belátásod szerint. A CUBS ládát a legújabb európai szabványoknak és követelményeknek megfelelően tesztelték és engedélyezték. Könnyebb vele rendet tartani a gyerekszobában vagy a szabadban!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubs - Játéktároló faláda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubs - Dřevěná truhla na hračky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubs - Drevená truhla na hračky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubs - Hölzerne Spielzeugkiste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubs - Hölzerne Spielzeugkiste.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ