Cubs kötéllétra, játszótérre

Termékkatalógus
Cubs kötéllétra, játszótérre
- játszótéri; 3-12 év
Kód:  HRAa3460 Termékszám:  320003011
Cubs kötéllétra, játszótérre Megszűnt

Cubs kötéllétra, játszótérre

Egy kötéllétra nem csak kitűnő szórakozás a gyermekek számára, hanem erősítő sportolási lehetőség is. A gyermek, miközben játszik a létrán, javítja ügyességét, mozgáskoordinációját és erősíti az izmait. A létra kicsomagoláskor azonnal készen áll a játékra, a maximális élettartam érdekében azonban azt ajánljuk, hogy fesd le a fa részeket áttetsző lakkal. Kiemelkedően jó minőségű kivitelezés jellemzi, és hatékonyan ellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásnak is. A létra teherbírása 70 kg, ajánlott életkor: 3 évnél idősebb. 

Specifikációk:

Anyaga:
Fa, természetes kötél, gyűrű horganyzott acélból

Terhelhetőség:
70 kg

Méretek:
3,5 x 40 x 195 cm

Felfüggesztési magasság:
2,10-2,4 m

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról  szóló rendeletének, és minden helyi szabályozásnak is. Természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubs kötéllétra, játszótérre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Provazový žebřík CUBS pro dětské hřiště . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Povrazový rebrík CUBS pre detské ihrisko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBS Strickleiter für Kinderspielplätze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBS Strickleiter für Kinderspielplätze.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ