Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

CUBS Periszkóp játszótérre - piros

Termékkatalógus
CUBS Periszkóp játszótérre - piros
Játszótér kiegészítő - 3-6 éves korú gyermekek számára
Kód:  HRAa3438 Termékszám:  5413050502014
CUBS Periszkóp játszótérre - piros Megszűnt

CUBS Periszkóp játszótérre - piros

A CUBS periszkóp a CUBS gyerekjátszótereken, vagy más helyen is használható. Rögzítése az önfúró facsavarok segítségével nagyon egyszerű. Ezzel a periszkóppal gyerekeid nagyon jól szórakoznak majd, mert a két beépített tükrön keresztül könnyen megfigyelhetik a környéket, így figyelmeztethetik a többieket a közeledő veszélyekre. Biztonsági okokból (napba nézés), ez a valódi periszkópok biztonságos, gyerekek számára tervezett utánzata.

Tulajdonságok

  • Magánhasználatra készült
  • Anyaga: műanyag
  • Méretei: 42 x 10 x 17 cm
  • 4 facsavar is található a csomagban
  • 3-6 éves korú gyermekeknek ajánlott

A terméket az Európai Unióban gyártották a CUBS márka számára. Az összes CUBS terméket a legújabb európai szabványoknak és követelményeknek megfelelően tesztelték és engedélyezték.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és az érvényes jogszabályoknak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CUBS Periszkóp játszótérre - piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Periskop CUBS k dětskému hřišti - červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Periskop CUBS na detské ihrisko – červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Periskop CUBS zum Spielplatz - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Periskop CUBS zum Spielplatz - rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ