A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Cubs játszótéri kiegészítők - türkiz teleszkóp

Termékkatalógus
Cubs játszótéri kiegészítők - türkiz teleszkóp
Játszótér kiegészítő - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAa8043 Termékszám:  5413050017846
Cubs játszótéri kiegészítők - türkiz teleszkóp Megszűnt

Cubs játszótéri kiegészítők - türkiz teleszkóp

Csináljon játszóteret a kertjében, és csaljon mosolyt az unatkozó gyermekei arcára! Amennyiben valaha is játszótér létrehozására adja a fejét, vagy csak új játékot szeretne adni a gyerekek kezébe, akkor mindenképpen szüksége lesz erre a teleszkópra, ami felhőtlen szórakozást biztosíthat a gyermekei számára. A szerkezet segítségével könnyedén szemmel tarthatják egymást játék közben - akár bújócskázás közben is élve a teleszkóp segítségével. Nem kell aggódnia amiatt, hog a gyerekek játék közben belenéznek vele a napba, elvégre a gyártó gondoskodott arról, hogy megvédjék a gyerekek szemét a nap vakító fényétől.  

Főbb jellemzők

  • Játékteleszkóp kertes házba vagy játszótérbe 
  • Mosolyt csalhat az unatkozó gyerekek arcára 
  • Nagy sűrűségű polietilénből készült (HDPE)
  • Megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak

A termék alapos teszteken esett át, és megfelelt az Európai Unió biztonsági előírásainak, ezért nyugodtan használhatja az otthonában. Rendelkezik a TÜV Nord biztonsági tanúsítványával. 

Méretek:
41,8 × 13,6 × 20,7 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubs játszótéri kiegészítők - türkiz teleszkóp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubs - Teleskop tyrkysový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubs – Teleskop tyrkysový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubs Teleskop Türkis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubs Teleskop Türkis.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ