A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Deluxe Fa abakusz

Termékkatalógus
Deluxe Fa abakusz
Abakusz - a Deluxe abakusz masszív fából készült, a mérete: 27 × 29.5 × 8cm, 12 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif4561 Termékszám:  8711866800155

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Deluxe Fa abakusz

Klasszikus, fából készült abakusz, amelynek a segítségével gyermeke szórakoztató módon ismerkedhet meg a matematika alapjaival. A 10 sorban elrendezett, soronként 10 színes, vidám golyó segít megérteni a matematikai alapműveleteket, és fejleszti a finommotorikus készségeket. Az abakusz jó minőségű fából készült, mérete 27 x 29,5 x 8 cm, és gyermekeknek 12 hónapos kortól ajánlott.

 Az abakusz főbb jellemzői

  • Klasszikus, fából készült abakusz
  • 10 × 10 színes golyó
  • Szórakoztató módon tanítja a matematika alapjait 
  • Játék és taneszköz egyben
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Deluxe Fa abakusz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Počítadlo dřevěné Deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Počítadlo drevené Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Abakus Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Abakus Deluxe.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ