A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Deluxe Világító Szivárvány Tündér

Termékkatalógus
Deluxe Világító Szivárvány Tündér
4,0 1 értékelés
Játékbaba - Ajánlott kor 7 éves kortól
Kód:  HRAa8669 Termékszám:  5902251358082

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Deluxe Világító Szivárvány Tündér

A Deluxe Világító Szivárvány Tündér biztosan örömet szerez minden babázni szerető apróságnak. A beépített akkumulátornak köszönhetően a tündér valóban repül, ráadásul színes fényáradattal tündököl. Ez a különleges tulajdonsággal rendelkező baba minden kislány számára tökéletes ajándék. 

Legfőbb jellemzői

  • beépített Li-Polymer akkumulátornak köszönhetően a baba könnyedén lebeg a kinyújtott tenyér felett
  • A baba szivárvány színeiben pompázik repülés közben, ami tovább fokozza a játékélményt
  • A csomag töltőt is tartalmaz, amely 6 db AA elemmel működik
  • Ezzel a tündérrel egyetlen kislány sem fog unatkozni

Tökéletes ajándék minden kislány számára

Egy tündöklő tündérrel minden kislány varázslatosan szórakozik. A hajában virágdíszt viselő baba igazából repül, és közben varázslatosan színpompás fényár veszi körül. Ám légy óvatos, hogy az akkumulátor mindig fel legyen töltve! A csomag tartalmaz egy tölthető talapzatot, amin a fáradt baba feltöltődhet energiával a a következő repülésig. A töltő 6 db AA -s elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK számú, 2009. június 18-án, a játékok biztonságáról hozott rendeletének, valamint minden érvényes cseh törvényi szabályozásnak. A termék természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Deluxe Világító Szivárvány Tündér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zářící létající víla deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Žiariaca lietajúca víla deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flutterbye Deluxe Rainbow Light Up Fairy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flutterbye Deluxe Rainbow Light Up Fairy.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ