Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

DINO Puzzle - A tenger élővilága - Secret Collection

Termékkatalógus
DINO Puzzle - A tenger élővilága - Secret Collection
Puzzle - 1000 db
Kód:  HRAif2171 Termékszám:  8590878532397 Gyártó honlapja:
DINO Puzzle - A tenger élővilága - Secret Collection Megszűnt

DINO Puzzle - A tenger élővilága - Secret Collection

A puzzle hosszú évek óta gondoskodik a megfelelő szórakoztatásról. Már a nagyanyáink is játszottak vele, és népszerűségét még a mai gyerekek körében sem veszítette el. Egy puzzle kirakása nem csupán nagyszerű pihentető szórakozás, de egyben olyan kreatív tevékenység is, amely fejleszti a logikus gondolkodást és a gyermekek finom motorikus képességeit. Minden puzzle különböző nehézségi szinttel bír, így ezentúl kiválaszthatod az egyszerűbb, nagyobb elemmel rendelkezőket a gyerekek számára, és a több ezer darabból álló feladványokat is megvásárolhatod a felnőttek számára, amelynek összeállítása akár egy egész napot, napokat is igénybe vehet. Ha Te is ismered azt az érzést, amikor végre elkezd összeállni a puzzle minden egyes darabja, akkor azt érzed, hogy egy újabb kihívást sikeresen teljesítettél? 

 

Nem csak hétköznapi puzzle

  • Hagyományos pihentető tevékenység
  • Lehetőséged van arra, hogy gyakorlatban erősítsd a finom motoros készségeidet, a logikád és a képzelőerőd
  • Igazi kihívás számodra és a barátaid számára
  • Egyben tökéletes ajándék a szeretteid számára is
  • Kivételes dekoratív kiegészítők, amit idővel be is keretezhetsz
 

Nézd a tenger szintje alatt

A tenger alatt egy lenyűgöző világ létezik, amely számtalan élőlényt rejt el a szemünk elől, és ha látjuk őket, igazán rácsodálkozhatunk szépségükre. Néhányan közülünk örömmel tart akváriumot otthon, mivel a halak és a tengeri élőlények megnyugtatnak bennünket. Ha pedig ezt a kivételes szépségű puzzlet bekeretezed, akkor megteremtheted az otthonod fényét, és igazi nyugtató hatással lesz rád és a családodra is.

 

Humble kihívás!

Ez a puzzle a nehézségi fokát tekintve a közepesen nehéz, és a nehéz puzzle kategóriába sorolható, ezért csakis 15 év felettieknek ajánljuk. Az összetettebb puzzlek kirakásánál, mint például ez is, jó, ha valamilyen taktikát választasz, miszerint fogod rakni a kirakóst, pl. először keresd meg a széleit!

A Dino Puzzle - A tenger élővilága - Secret Collection kirakó cseh termék. Az anyag rendkívül felhasználóbarát és magas ellenállású kartonból készült. Nem szükséges afelől aggódnia, hogy a csomag tartalmazza-e a 1000 darabos puzzle összes darabját, mivel a puzzle lézeres minőségellenőrzésen megy keresztül, amely biztosítja, hogy a későbbiek során egy darab sem fog hiányozni.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DINO Puzzle - A tenger élővilága - Secret Collection
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Mořský Svět Secret Collection . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Morský svet Secret Collection. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzle Dino Sea World - geheime Unterwasserwelt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzle Dino Sea World - geheime Unterwasserwelt.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ