Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino Ariel hercegnő puzzle

Termékkatalógus
Dino Ariel hercegnő puzzle
Puzzle 2x66 darab, 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa2780 Termékszám:  8590878385139

Dino Ariel hercegnő puzzle

Puzzle: egy legendás játék nem csak gyermekeknek. A világ minden tájáról milliók és milliók kedvelik az egyes darabok különböző formákba való beillesztését. Nemcsak szórakozásról van szó, hanem gondolkodásról, memóriafejlesztésről és a formafelismerés gyakorlásáról is. Kínálatunkban számos motívum és típus található – kezdő, haladó és 3D készletek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Ez a kiadás főleg lányoknak fog örömet okozni. A készletben található 2 db 66 darabos puzzle a gyerekek kedvencét, Ariel hercegnőt ábrázolja. Négy éves kortól ajánlott.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Ariel hercegnő puzzle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Princezna Ariel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Princezná Ariel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Princess Ariel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Princess Ariel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ