Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Dino Disney Minnie

Termékkatalógus
Dino Disney Minnie
Puzzle 100 db XL, az ajánlott életkor 5-8 év
Kód:  HRAa691 Termékszám:  8590878343306

Dino Disney Minnie

Egyből Öné lehet ez a puzzle, amelyből a kirakott kép Minnie-t és barátait ábrázolja, minden kislány örömére. Minden kép 100 darabból áll, és tökéletesen illeszkedik a kis gyerekek kezébe. A kép mérete extra nagy: 47 x 33 cm. Ezért ezek a puzzle-ök alkalmasak a gyermekek számára már 5 éves kortól. A puzzle az egyik legnépszerűbb játék a gyermekek szórakoztatására, amellett, hogy fejlesztik a finom motoros készségeket és a képzeletet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Disney Minnie
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Disney Minnie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Disney Minnie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Disney Minnie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Disney Minnie.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ