A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

Dino Élet a tenger alatt

Termékkatalógus
Dino Élet a tenger alatt
Puzzle - 1000 darabos, 15 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7807 Termékszám:  8590878541184 Gyártó honlapja:

Dino Élet a tenger alatt

Vértezd fel magad nagy türelemmel, melegítsd be az ujjaidat, és hajrá. Kezdetben lehet, hogy Hamupipőkének érzed majd magad, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan eligazodsz a majd a puzzle világában. Csak rakd össze az 1000 darabos puzzlet, és meglátod, megérte a fáradozást. Ha a kirakott puzzlet bekeretezed, a szoba falának is szép dísze lehet.

Fő előnyei

  • a puzzle masszív, tartós kartonból készült
  • cseh termék
  • fluoreszkáló elemeket tartalmaz, így világít a sötétben
  • elektronikus minőségellenőrzés a gyártás során - hogy minden darab meglegyen
  • szórakozás az egész családnak, vagy egyedülállóknak
  • vonzó színes képek
  • 1000 db
  • 15 éves kortól ajánlott

A puzzle, amely világít a sötétben

Az Élet a tenger alatt puzzle bepillantást nyújt a vízi állatok életébe, hogy lásd, mi zajlik a tenger mélyén. A Csehországban gyártott puzzle termelését szigorú követelmények alkalmazása és szoros, elektronikus minőségellenőrzés jellemzi. A fényvisszaverő elemeknek és a sötét részeknek köszönhetően a színes tengeri világban csak úgy ragyognak a vízicsikók, halak és korallok körvonalai. A logikai játék 1000 darab kemény és tartós kartonból készült magas minőségű darabból áll.

A kirakott puzzle méretei:
432 x 300 x 55 mm

Ne hagyd tétlenül az agyad!

Az Élet a tenger alatt 1000 darabos puzzle egy kiváló kirakós játék, amely nem csak szórakoztó. Kiváló csapatépítő céges, családi vagy baráti körben. De természetesen a magányt kedvelők számára is jó kikapcsolódás. A puzzle kirakása alatt gyorsabban repül az idő, mint szeretnéd. És tudtad, hogy a kirakózás tökéletes edzés az agyadnak? Fejleszti a türelem, a pontosság, a logika, a reflexek és a memória területét.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Élet a tenger alatt
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Život pod mořem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Život pod morom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Leben unter dem Meer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Leben unter dem Meer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ