A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

Dino Hercegnők a szökőkútnál Puzzle

Termékkatalógus
Dino Hercegnők a szökőkútnál Puzzle
Puzzle - 66 darabos, ajánlott korosztály: 3-6 év
Kód:  HRAa681 Termékszám:  8590878384064

Dino Hercegnők a szökőkútnál Puzzle

Különösen a kislányok lesznek elvarázsolva a puzzle által, melynek a szép képe három szép hercegnőt ábrázol egy szökőkútnál. Szőke, barna és vörös a hajuk van. Az egyik szebb, mint a másik, és a gyönyörű hosszú ruhájukkal megmutatják a szépségüket, hogy a széles környezettel együtt csodálhassa őket. A virágzó fák a királyi kertben kihangsúlyozzák a varázsukat, a szökőkút mögöttük meg egy hangos dallamot játszik nekik.

A hercegnők a szökőkút körül kirakó óvodáskortól ajánlott a gyermekeknek. Ennek a kirakónak nem csak a kirakásakor érezhet elégedettséget, hanem a család együtt átélt pillanatai alatt is.

Műszaki adatok:

Kor:
3-6 év

Darabszám:
66

Doboz méretei:
33,5 x 23 x 3,5 cm

A kép mérete:
32,3 x 22 cm

Tömeg:
0,330 kg

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Hercegnők a szökőkútnál Puzzle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Princezny u fontány. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Disney Princezné pri fontáne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Prinzessin am Brunnen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Prinzessin am Brunnen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ