Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Dino Hercegnők - Hamupipőke, Belle

Termékkatalógus
Dino Hercegnők - Hamupipőke, Belle
Puzzle - lányoknak, 66 darabos, alsó korhatár:
Kód:  HRAa686 Termékszám:  8590878385030
Dino Hercegnők - Hamupipőke, Belle Megszűnt

Dino Hercegnők - Hamupipőke, Belle

A Hamupipőke és A Szépség és a Szörnyeteg mesék népszerűek a gyerekek között. A jó győzelme a gonosz felett, és az alázat ereje a büszkeséggel szemben ezen két tündérmesének a lényegi mondanivalója, ami úgy tanítja meg erre gyermekét, hogy közben a legörömtelibb pillanatokat élheti át, belemerülhet a tündérmesék csodálatos világába. Walt Disney meséi, most egy puzzle segítségével elevenedik fel.
A Hercegnők Puzzle-t a legfiatalabb rajongóknak tervezték, akik szeretik a rejtvényeket. Az kép kirakása nem csupány egyéni, de családi öröm is lehet.

Adatok:
kor:
3-6 év

Darabszám:
2 X 66

Doboz méretei:
33,5 x 23 x 3,5 cm

Méretek kép:
32,3 x 22 cm

súly:
0.430 kg

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Hercegnők - Hamupipőke, Belle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Princezny - Popelka a Kráska. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino princezné - Popoluška a Kráska. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzle - Aschenputtel und Cinderella. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzle - Aschenputtel und Cinderella.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ