A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Dino Iva Hüttnerová - Dance Hall-

Termékkatalógus
Dino Iva Hüttnerová - Dance Hall-
Puzzle 1000 darab, az ajánlott 15 éves kor
Kód:  HRAa749 Termékszám:  8590878546202

Dino Iva Hüttnerová - Dance Hall-

Kedvenc időtöltése a fiatal és öreg, ezúttal a motívum kép Tančírna Ivy Hüttnerová.Rejtvények egy nagyszerű módja annak, hogy pihenjen egy fárasztó nap után, vagy egy családi szórakoztató rossz időben. Emellett fejleszti a finom motoros készségek, a képzelet és az emlékezet.

Puzzle tartalmaz 1000 nagy darab, ahol élvezni néhány órányi élvezetes szórakozás.Egyes darabjainak egyedi és tökéletesen illeszkedik a többi rész. Mert könnyen összecsukható egy gyűjtemény alkotás is megtalálható az arány 1: 1, összecsukható, így tényleg bárki lehet menni.A kép lehet ragasztani hajtogatás után azért, hogy aztán szolgálhat eredeti díszítése otthonában. 
?
További információk:

téma:
Dance Hall (Iva Hüttnerová)

méretek:
60 x 84 cm

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Iva Hüttnerová - Dance Hall-
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Iva Hüttnerová - Tančírna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Iva Hüttnerová - Tanciaren. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Iva Hüttnerová: Tančírna 1000 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Iva Hüttnerová: Tančírna 1000 Stück.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ