Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino koalák

Termékkatalógus
Dino koalák
Puzzle - 1500 darab, ajánlott 15 éves kortól
Kód:  HRAa7818 Termékszám:  8590878551527 Gyártó honlapja:

Dino koalák

Nagy türelem, gyakorolj és csináld. Talán kezdettől fogva úgy érzed, hogy Hamupipőke elfogadja a játékokat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan navigálhatsz, és összecsomagolhatod a rejtvényt. Csak rakd ki az 1500 puzzle-et, amihez tartozik, és az eredmény megéri. Keretes koala puzzle, és díszíti a szoba falát.

A fő előnyök

  • puzzle masszív, tartós kartonból
  • Cseh termelés
  • elektronikus kimenet ellenőrzi puzzle teljességét
  • szórakozás az egész család számára vagy akár az egyén számára
  • vonzó képek
  • 1500 db
  • ajánlott 15 éves kortól

Puzzle az egész családnak

Jigsaw koalák nézd meg Ausztrália leghíresebb állatait. Puzzle egy cseh termelés és a teljesség szorosan nyomon követi az elektronikus kimenet a termelésben. A Logikai alkotja 1500 darab kemény és tartós kartonból magas minőségű.

Méretek:
370 × 270 × 55 mm

Hagyd az agyad tétlenül

Puzzle koalák 1500 kiváló puzzle-darabokat, hogy nem csak szórakoztatni. Összerakhatod a családod vagy a barátod társaságában. A puzzle-nek minden bizonnyal örülni fognak azok, akik inkább magányosak. A puzzle idő gyorsabban repül, mint amennyit csak akar. És tudod, hogy egy puzzle építése tökéletes edzés az agyad számára? Edzed a türelmet, pontosságot, logikát, észlelést és memóriát.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino koalák
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Koaly. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Koala. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Koaly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Koaly.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ