A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

DINO puzzle - Neuschwanstein ősszel

Termékkatalógus
DINO puzzle - Neuschwanstein ősszel
Puzzle - lányoknak és fiúknak, 3000 darabos, alsó korhatár:
Kód:  HRAif2184 Termékszám:  8590878563117 Gyártó honlapja:

DINO puzzle - Neuschwanstein ősszel

A puzzle hosszú évek óta gondoskodik a megfelelő szórakoztatásról. Már a nagyanyáink is játszottak vele, és népszerűségét még a mai gyerekek körében sem veszítette el. Egy puzzle kirakása nem csupán nagyszerű pihentető szórakozás, de egyben olyan kreatív tevékenység is, amely fejleszti a logikus gondolkodást és a gyermekek finom motorikus képességeit. Minden puzzle különböző nehézségi szinttel bír, így ezentúl kiválaszthatod az egyszerűbb, nagyobb elemmel rendelkezőket a gyerekek számára, és a több ezer darabból álló feladványokat is megvásárolhatod a felnőttek számára, amelynek összeállítása akár egy egész napot, napokat is igénybe vehet. Ha Te is ismered azt az érzést, amikor végre elkezd összeállni a puzzle minden egyes darabja, akkor azt érzed, hogy egy újabb kihívást sikeresen teljesítettél?

 

Nem csak hétköznapi puzzle

  • Hagyományos pihentető tevékenység
  • Lehetőséged van arra, hogy gyakorlatban erősítsd a finom motoros készségeidet, a logikád és a képzelőerőd
  • Igazi kihívás számodra és a barátaid számára
  • Egyben tökéletes ajándék a szeretteid számára is
  • Kivételes dekoratív kiegészítők, amit idővel be is keretezhetsz
 

Élvezd a gyönyörű őszi atmoszférát

Neuschwanstein kastély egy csodálatos hely. Viszont kivételesen most a legszebb időszakban csodálhatod meg - és ez nem más, mint ősszel, amikor a természet ezernyi színben játszik! Ha fekete-fehér panoráma képeket részesítesz előnyben, akkor ez a puzzle kivételesen tökéletes választás lehet számodra!

 

Humble kihívás!

Ez a puzzle a nehézségi fokát tekintve a közepesen nehéz, és a nehéz puzzle kategóriába sorolható, ezért csakis 15 év felettieknek ajánljuk. Az összetettebb puzzlek kirakásánál, mint például ez is, jó, ha valamilyen taktikát választasz, miszerint fogod rakni a kirakóst, pl. először keresd meg a széleit!

A Dino Puzzle - Neuschwanstein ősszel kirakó cseh termék. Az anyag rendkívül felhasználóbarát és magas ellenállású kartonból készült. Nem szükséges afelől aggódnia, hogy a csomag tartalmazza-e a 3000 darabos puzzle összes darabját, mivel a puzzle lézeres minőségellenőrzésen megy keresztül, amely biztosítja, hogy a későbbiek során egy darab sem fog hiányozni.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DINO puzzle - Neuschwanstein ősszel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Neuschwanstein na podzim. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Neuschwanstein na jeseň. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Neuschwanstein im Herbst. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Neuschwanstein im Herbst.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ