A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Dino Prága - Kollázs

Termékkatalógus
Dino Prága - Kollázs
Puzzle - lányoknak és fiúknak, 1000 darabos, alsó korhatár:
Kód:  HRAif2175 Termékszám:  8590878532427 Gyártó honlapja:

Dino Prága - Kollázs

A puzzle kirakós mindig is szórakoztató játék volt. Nagyszüleink is kedvüket lelték már benne és még a mai gyerekek körében sem vesztett népszerűségéből. A puzzle összerakása nagyszerű kikapcsolódás, ugyanakkor egy kreatív elfoglaltság, amely lehetővé teszi, hogy fejleszd a logikus gondolkodást és a finommotoros mozgást. Különböző nehézségű kirakós játékok közül válgathat, vannak könnyebb, a gyermekek számára készített darabok - kevesebb darab, nagyobb méret- , illetve vannak bonyolultabb, több ezer darabos kirakósok is, amelyek kirakása több napot is igénybe vehet. Ismered az érzést, amikor helyére kerül az utolsó kirakós darab is, és teljesítettél egy újabb kihívást?

Nem mindennapi kirakós

  • Hagyományos, pihentető szórakozás
  • Lehetőséget kínál, hogy fejleszd a finommotoros mozgást, logikai gondolkodást és a fantáziát
  • Kihívás Neked és barátaid számára
  • Tökéletes ajándék szeretteidnek
  • Összerakás után dekorációnak is felhasználható

Arany Prága, a városok anyja

Úgy tartják Prága a világ egyik leggyönyörűbb történelmi városa. Gyönyörű műemlékeket rakhatsz ki, sajnálnád, ha nem tudnád kirakni az összeset. A puzzle egy kollázs formáját ábrázolja, amelyen megtalálhatók Prága kedvelt látnivalói: a Táncoló Ház, a Nemzeti Múzeum, a Prágai Orloj, valamint a Týn templom. A kirakós fekete-fehér, amelyen arany színnel van kiemelve néhány elem.

Teljesítsd a kihívást!

Ezen kirakós a legnehezebb és legidőigényesebb kategóriába sorolható, így 15 év felettieknek ajánljuk. Amikor ehhez hasonló bonyolultabb kirakósba kezd bele, érdemes egy bizonyos rendező elvet keresni (először a széleket rakja ki, stb.).

A Dino Prága - Kollázs kirakó cseh termék. Az anyaga egészségre nem ártalmas, valamint strapabíró karton anyagból készült. Nem kell aggódnod, hogy esetleg valamelyik darab kimaradt az 1000 darabból, mivel minden egyes csomagolás lézeres ellenőrző vizsgálaton ment keresztül, amely garanáltja, hogy nem fogsz hiányolni egyetlen darabot sem. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Prága - Kollázs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Praha - Koláž. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Praha - Koláž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Prag - Collage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Prag - Collage.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ