Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino - Prágai vár

Termékkatalógus
Dino - Prágai vár
Puzzle - 2000 darabos, 17 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7824 Termékszám:  8590878561014 Gyártó honlapja:

Dino - Prágai vár

Fejlessze türelemét, az ujjai ügyességét és kitartását! Lehet, hogy az elején úgy érzi majd magát, mint Hamupipőke, aki a hamuból próbálta meg reménytelenül kiválogatni a lencse szemeket, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan gyerekjátékként fog tekinteni minden kirakós játékra. Vesse bele magát a 2000 darabos puzzle-ba, az eredmény garantáltan megéri. A Prágai várat ábrázoló kirakott és bekeretezett puzzle kiváló dekorációja lehet a szobájának.

A főbb előnyök

  • Masszív, tartós kartonból
  • Cseh termék
  • Elektronikus lézeres minőség ellenőrzés a teljesség érdekében
  • Szórakozás az egész családnak, vagy akár egyedüli időtöltésre is
  • Vonzó színes képek
  • 2000 darabos
  • 17 éves kortól ajánlott

Puzzle az egész családnak

A prágai vár az egyik legjelentősebb cseh vár. A cseh gyártású puzzle elektronikus lézeres minőség ellenőrzésen megy keresztül a kirakó teljességének érdekében. A kirakó 2000 kemény és tartós, magas minőségű karton darabból áll.

Az összerakott puzzle méretei:
432 x 300 x 55 mm

Ne hagyja tétlenkedni az agyát

A  prágai várat ábrázoló 2000 darabos puzzle nem csak az Ön szórakoztatásáról gondoskodik. Összerakhatja a család vagy a barátok körében is. A puzzle-t természetesen azok is nagyra értékelik majd, akik kedvelik a magányt. Csak úgy repül az idő, amikor a puzzle kirakásával foglalatoskodik, talán gyorsabban is, mint szeretné. Tudta, hogy a puzzle összeállítása tökéletes edzés az agy számára? Fejleszti a türelmet, a pontosságot, a logikát, a reflexeket és a memóriát is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino - Prágai vár
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Pražský hrad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Pražský hrad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Prager Burg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Prager Burg.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ