Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino Panoráma - Disney hercegnők sétánya

Termékkatalógus
Dino Panoráma - Disney hercegnők sétánya
5 1 értékelés
Puzzle - 150 darab, 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5273 Termékszám:  8590878393172
Dino Panoráma - Disney hercegnők sétánya Megszűnt

Dino Panoráma - Disney hercegnők sétánya

A puzzle az egyik legnépszerűbb kirakós játék a fiúk és a lányok, nagymamák és nagyapák, nagybácsik és nagynénik körében. A puzzle felelős az örömteli, közös családi pillanatokért, a sikerélményért és fejleszti nemcsak fantáziát és a képzeletet, de különösen a gyermek finom motoros készségeit. A kész, kirakott kép megfelelő díszítése lehet a gyermekszobának, vagy újból darabokra szedhetik, hogy egy későbbi alkalommal ismételten gondoskodjon az egész család szórakoztatásáról. Az ábra vidám légköre és a puzzle kiralása minden bizonnyal remek szórakozást nyújt a gyerekeknek. A sétányon gyönyörű hercegnők vonulnak végig csodálatosan szép ruhákban miközben vidáman beszélgetnek. A gyermek minden egyes hercegnőt nagy örömmel rak majd ki a kirakóval. 

A Disney hercegnők sétánya puzzle 150 darabot tartalmaz. Az elemek tömörek és pontosak, jól illeszkednek egymáshoz. Minden darab egyedi, világosan megkülönböztethető alakkal rendelkezik. 

Az összerakott puzzle méretei: 660 x 230 mm
A doboz méretei: 335 x 230 x 35 cm
Darabszám: 150
Kor: 6 éves kortól ajánlott

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Panoráma - Disney hercegnők sétánya
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Pricezny na promenádě. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Pricezné na promenáde. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Prinzessinen auf der Promenade. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Prinzessinen auf der Promenade.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ