A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DINO Puzzle - Dínó tesó a hegyekben

Termékkatalógus
DINO Puzzle - Dínó tesó a hegyekben
Puzzle - 24 maxi darab, 2 éves kortól
Kód:  HRAa7402 Termékszám:  8590878350137 Gyártó honlapja:

DINO Puzzle - Dínó tesó a hegyekben

Tökéletes szórakozást keresel gyermekednek? A DINO minőségi kirakójával a gyerkőcök felidézhetik a Dínó Tesó kalandjait egy kirakott puzzle képen.  A puzzle nem csak remek szórakozás, hanem fejleszti a kézügyességet, a képzelőerőt, a finom motoros készségeket, mindeközben a kicsik megismerkedhetnek az alkotás örömével. Itt a nagy lehetőség, hogy felfedezzék a különféle őskori dinoszauruszokat. Minden kisgyermek élvezi, ha a képzelet birodalmában barangolhat. A kirakós magas minőségű anyagból készült a Cseh köztársaságban, biztonságáról tanúsítvány is árulkodik.A kirakós 24 darabos, már 2 éves kortól ajánlott. Az anyag nem gyerekek csak könny. Lenyelése puzzle darabok nem jelentenek egészségügyi kockázatot.

Ezért vedd meg:

  • A Cseh Köztársaságban készült
  • Tanúsított, biztonságos, minőségi játék
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Fejleszti a kézügyességet, a képzelőerőt, és a finom motoros készségeket
  • 24 maxi darab
  • Téma: Dínó tesó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DINO Puzzle - Dínó tesó a hegyekben
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Hodný dinosaurus - V horách. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hodný dinosaurus - V horách. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guter Dinosaurier Dino - In den Bergen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guter Dinosaurier Dino - In den Bergen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ