Shop roku Akvizice ApF HU

Dino - Szófia hercegnő és a kisállatok

Termékkatalógus
Dino - Szófia hercegnő és a kisállatok
5 2 értékelés
Puzzle - 24 darab, ajánlott: 3 éves kortól
Kód:  HRAa2773 Termékszám:  8590878351424
Dino - Szófia hercegnő és a kisállatok Megszűnt

Dino - Szófia hercegnő és a kisállatok

A puzzle legendás játék, amely nem csak a gyerekeknek szól. A világ minden táján milliók és milliók szeretnek összerakni a különböző formájú darabokból egy képet. Ez nemcsak a szórakozás, hanem olyan tevékenység, amely élesíti az agyat, fejleszti a memóriát és az alakfelismerést. A kínálatban számos motívumok és típus található - gyermekeknek való, valamint bonyolult, 3D készletek is. Így kiválaszthatod a számodra megfelelő puzzle-t.

Ez a kirakós biztosan izgalmas lesz minden kisgyermek számára. A népszerű Szófia hercegnő már megtalálta az utat sok kis rajongó szívéhez. A képen vele vannak legjobb barátai is - a kisállatok. Kirakása ideális szórakozás, nem csak a hároméves gyermekeknek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino - Szófia hercegnő és a kisállatok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Sofie první: Zvířátka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sofia prvá: Zvieratká. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sofia die Erste: Haustiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sofia die Erste: Haustiere.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ