A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU LEGO Velikonoce

Dino Antik Történelmi világtérkép

Termékkatalógus
Dino Antik Történelmi világtérkép
5 2 értékelés
Puzzle - 2000 darabos készlet, ajánlott életkor: 15 éves kortól
Kód:  HRAa739 Termékszám:  8590878561069

Dino Antik Történelmi világtérkép

A kirakósjátékok és a térkép böngészés - két rettentő élvezetes szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, most egyelten termékbe kombinálva! A puzzle 2000 elemet tartalmaz, amely a kirakósok legnagyobb szerelmesei számára is megfelelő kihívással szolgál, legyenek ők kezdő vagy haladó játékosok akár. Minden elem egyedi formájú, és tökéletesen passzol a többi elemhez.

A puzzle egy izgalmas és egyúttal pihentető időtöltés a nap végén, amely által kipihenheted fáradalmaidat és relaxálhatsz kicsit. Valamint a kirakósokkal való játékot a rossz időjárás sem befolyásolja! Emellett a játék fejleszti a finommotoros készségedet, a képzelőerődet és a memóriádat is. A puulet kirakását követően összeragaszthatod, így akár lakásod egyedi díszítőelemévé is válhat majd.

További információk:

Téma:
Ókori világtérkép

Méretek:
97 x 69 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Antik Történelmi világtérkép
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Historická mapa světa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Historická mapa sveta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Historische Weltkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Historische Weltkarte.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ