Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dino Tündérek

Termékkatalógus
Dino Tündérek
Puzzle - 150 darab, ajánlott 4 éves kortól
Kód:  HRAa6347 Termékszám:  8590878393165

Dino Tündérek

Támogassa gyermeke fejlődését, képzelőerejét és agyi funckióit ezzel az egyedülálló DINO kirakóssal. A játék 6 éves kortól ajánlott. Gyermeke nagy rajongója az animációs sorozatoknak és a tündérmeséknek? Ha a válasz igen, akkor ezzel a Walt Disney Tündérek puzzle-lal, biztosan mosolyt fog csalni gyeremeke arcára. Bepillantást nyerhet a tündérek varázslatos világába és találkozhat Csingilinggel, Faunával, Rozettával, Derenkével. A sokféle színben pompázó képek hamar megragadják gyermeke figyelmét. Élvezze, ahogy a gyermeki izgatottság és felfedezés örömteli pillanatokat szerez a család minden tagjának. A terméket a Cseh Köztársaságban készítették egészségtudatos kartonpapír segítségével. Hála az elektronikus vezérlésnek, biztos lehet benne, hogy az összes 150 darab puzzle lesz a csomagban. Engedje gyermeke fantáziáját szabadon szárnyalni ezzel a vidám Tündérmesés puzzle-lal.

Amiért érdemes beszerezni:

  • 150 db
  • Ajánlott életkor: 4 év
  • Téma: Csilngiling és tündér barátai 
  • Fejleszti fantáziáját, elméjét
  • Egészségtudatos karton
  • Cseh termék
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Tündérek
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Fairies. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino víly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Fairies. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Fairies.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ