Shop roku Akvizice ApF HU

Dino Vidám Ariel

Termékkatalógus
Dino Vidám Ariel
5 2 értékelés
Puzzle - lányoknak, 300 darabos, alsó korhatár:
Kód:  HRAa6352 Termékszám:  8590878472020

Dino Vidám Ariel

Támogassa gyermeke fejlődését, fantáziáját és agyi működését ezzel az egyedülálló DINO kirakós játékkal. A játék 6 éves kortól ajánlott. Hála az XL-es méretnek az ajánlott kortól kisebb gyermekek is élvezhetik a játékok. A gyermeke nagy rajongója az animációs sorozatoknak és tündérmeséknek? Ha a válasz igen, akkor a vidám hableány Ariel, minden bizonnyal óriási sikert fog aratni. Fedezze fel gyermekével a tenger rejtélyes világát a bájos Ariellel. A puzzle gyönyörű színekben pompázik, így a kisgyermek figyelmét rögtön leköti. Élvezze a játék örömét gyermekével, hiszen a játék akinek garantáltan mosolyt és izgatottságot csal a kicsik arcára. A terméket a Cseh Köztársaságban készítették, egészségtudatos kartonpapírral. Hála az elektronikus vezérlésnek, biztos lehet benne, hogy mind a 300 darab puzzle lesz a csomagban. Élje át újra a gyermekkor szépségeit csemetéjével, ezzel az igazán különleges Ariel hableányos puzzle-lal.

Legfontosabb jellemzők:

  • 300 XL darab
  • Ajánlott életkor: 6 év
  • Téma: Ariel hableány
  • Fejleszti fantáziáját, elméjét
  • Egészségtudatos kartonpapír 
  • Cseh termék

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Vidám Ariel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Veselá Ariel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Veselá Ariel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino fröhliche Ariel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino fröhliche Ariel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ