Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Elektromos gyerek járművek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Autó
(119)
Motorbicikli
(13)
Squad
(21)
Háromkerekű
(3)
Traktor
(2)
Max. hatótáv 1 feltöltéssel
30 perc
(1)
60 perc
(12)
90 perc
(100)
120 perc
(34)
150 perc
(2)
5 400 perc
(2)
Maximum sebesség
2 km/h
33 km/h
-
Tömeg
3 kg
80 kg
-
Terhelhetőség
20 kg
105 kg
-
Hosszúság/mélység
6,2 cm
150 cm
-
Szélesség
15 cm
155 cm
-
Magasság
6,6 cm
153 cm
-
Alsó korhatár
1 éves kortól
13 éves kortól
-
Szűrés

Az elektromos gyerek jármű képes rövidebb távolságokra is eljuttatni a gyerekeket oda, ahová csak akarják, miközben nagyon jól fognak szórakozni. Előnyük nem csak a megfizethető áruk, hanem a kompakt méretük is, ami lehetővé teszi, hogy mindig magukkal vigyék őket. Nézzük meg a kínálatban szereplő elektromos gyerek jármű modelleket együtt.

Tovább

Milyen elektromos gyerek jármű fajták állnak rendelkezésre?

Az elektromos gyerek jármű nagyszerű szórakozást jelent a gyerekeknek, és gyakran a szülők nélkülözhetetlen segítője lehet a séták során. Pontosan milyen elektromos gyerek jármű modellek találhatóak a kínálatban?

  • quadok alkalmasak terepen és városban való használatra. Körülbelül 3 km/h sebességgel haladnak, így gond nélkül tudsz a gyermeked mellett sétálni. Általában világítással, rendszámtáblával és hangpanellel rendelkeznek. Ezenkívül, ha leveszi a lábát a pedálról, a quad magától megáll.
  • A triciklik a motorkerékpárok nagyon kicsi gyerekeknek szánt változatai, ezért különösen a fiúk kedvelik őket. Akár 3,5 km/h sebességet is elérhetnek, és a gumiszegélyeknek köszönhetően a nehezebb terepen is boldogulnak.
  • A motorkerékpárok valósághű részletekkel és kiváló minőségű kerekekkel büszkélkedhetnek, amelyek tökéletesen elnyelik az utak okozta ütéseket. A gyerekek élvezni fogják például a hátrameneti fokozatot, a sebességkapcsolót, a hangeffekteket és az mp3-lejátszót.
  • A traktorok ideálisak a nagy járműveket kedvelő lányok és fiúk számára. Körülbelül 5 km/h sebességgel haladnak, így az utazás biztonságos, de ugyanakkor szórakoztató is lesz. Már 2 éves kortól használhatóak, és egy feltöltéssel körülbelül 90 percig bírják.

quad elektromos gyerek jármű
Gyerek quad

tricikli elektromos gyerek jármű
Gyerek tricikli

Motor elektromos gyerek jármű
Gyerek motorkerékpár

Motor elektromos gyerek jármű
Gyerek traktor

Itt megtalálod a népszerű elektromos autókat nagyobb és kisebb gyerekek számára

Az autókat minden kis sofőr értékelni fogja, aki szeretné kipróbálni egy mini elektromos autó vezetését, amely úgy néz ki, mint egy igazi. Kínálatunkban egy csomó különböző kivitelű és színű modellt találsz. Egy kisgyermek számára választhatsz egy sportos Audi elektromos autót, egy iskolás gyermek számára pedig egy SUV kivitelű Mercedes vagy BMW elektromos autót.

Audi elektromos kisautó

Az Audi elektromos gyermekautó SUV formában akár 30 kg-ot is elbír.

Hoverboardok divatos elektromos járművek a nagyvárosban

A hoverboardok az utóbbi időben nagy trendnek bizonyultak, különösen a gyerekek, de a felnőttek körében is. Nem csoda, hiszen ezek aranyos egyensúlyozó járművek, nagyon egyszerű vezérléssel és olyan kompakt méretekkel, hogy akár egy kézben is hordozhatóak. Rövid utazásokhoz közlekedési eszközként és remek játékként is szolgálhatnak.

i

Az elektromos gyerek jármű segít az egyensúlyozásban

Egy egyensúlyozó elektromos gyerek jármű, mint a légdeszka vagy az egykerekű, nagyszerű az egyensúlyozás megtanulásához. Ha gyermeked nem szívesen tanul biciklizni, a légdeszkán való egyensúlyozás egyértelműen szórakoztatóbb lehetőség az egyensúlytartási képesség fejlesztésére.

Egykerekűek - a jövő elektromos járművei

Az egykerekűek környezetbarátok, hordozhatóak és szórakoztatóak is. Egyetlen, nagyobb átmérőjű kerékkel azonban nagyobb teljesítményt és szélesebb körű felhasználási lehetőségeket kínálnak. A gyerekek gyorsabban eljutnak mindenhová, nem kell minden kis akadálynál leugraniuk, és ugyanúgy elférnek mindenhol, mintha gyalogolnának. Hagyd, hogy a gyerekek felfedezzék a jövő elektromos járművét.

Elektromos gördeszkák- nagyszerű választás nem csak a kis deszkásoknak

Az elektromos gördeszka talán a legstílusosabb elektromos jármű, különösen a nagyobb gyerekek számára. Az a tény, hogy ez a fajta elektromos gyerek jármű távirányítóval vagy mobiltelefonos alkalmazással vezérelhető, szintén közelebb hozza őket a mai generációhoz. Az elektromos gyerek jármű vezetése során az egyensúlyozó járművekkel ellentétben a lábak stabil ponton állnak, így a gyerekek gyorsabban megtanulják az elektromos gördeszka használatát.

Elektromos roller - nem csak játék, hanem közlekedési eszköz

Az elektromos roller nem csak játék, hanem rendszeres közlekedési eszköz, amely elviszi a gyerekeket oda, ahová menniük kell. Hordozhatóbbak, mint a kerékpárok, így a gyerekek könnyebben tudják szállítani őket - és a legtöbb esetben könnyen összecsukhatók. Ne feledjük azonban, hogy a gyerek elektromos rollerek csak 8 éves kortól alkalmasak.

Hoverboard elektromos gyerek jármű
Hoverboard

Egykerekű elektromos gyerek jármű
Egykerekű

Elektromos gyerek gördeszka
Elektromos gördeszka

Roller elektromos gyerek jármű
Elektromos roller

Ne feledkezz meg az elektromos gyerek jármű tartozékairól sem

Az elektromos gyerek jármű tartozékai, mint például a töltő és az akkumulátor, általában a csomagban szerepelnek magával a járművel együtt. Azonban mindig jó ötlet, ha van egy tartalék tartozék, amit megvásárolhatsz arra az esetre, ha gyermekeid például játék közben letépnék a csatlakozót. A gyermekeket játék közben védőfelszereléssel, például sisakkal vagy védőfelszereléssel is érdemes ellátni.

i

Nem szeretnél egy vagyont költeni egy elektromos gyerek jármű modellre? Az outlet oldalunk rejt néhány felbontott, vagy rövid ideig használt, érvényes garanciával rendelkező terméket, kedvezőbb áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
New RSX - piros Szállításra kész > 5 db
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 28 kg, mérete: 124 × 82,6 × 81 cm (h × sz × m)
139 290 Ft

2.
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 8 km/h max. sebesség, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor, távirányító, modell és töltő adapter, tömege: 28,6 kg, mérete: 135 × 80 × 53,5 cm (h × sz × m)
139 990 Ft

3.
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 8 km/h max. sebesség, összteljesítménye 35 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 65 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, problémamentes elindulás, tárhely, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 40 kg, mérete: 145 × 85 × 80 cm (h × sz × m)
154 690 Ft

Még több
165 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Beneo All Ride 12V - piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Beneo All Ride 12V - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, ülőhelyek száma: 1, problémamentes elindulás, felfüggesztés, rögzítő pántok, USB port és led világítás, tartozék: távirányító és töltő adapter, tömege: 18 kg, mérete: 110 × 72 × 72 cm (h × sz × m)
91 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAkc05789
Arany középút Kiváló ár/érték arány
New RSX - piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,5
New RSX - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 28 kg, mérete: 124 × 82,6 × 81 cm (h × sz × m)
139 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRApta0003
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Beneo Can-am Maverick - narancssárga - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Beneo Can-am Maverick - narancssárga
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 8 km/h max. sebesség, összteljesítménye 35 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 50 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító, modell és töltő adapter, tömege: 42 kg, mérete: 145 × 85 × 80 cm (h × sz × m)
173 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc06576
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Lamax eTiger ATV50S Orange - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Lamax eTiger ATV50S Orange
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 1000 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 57 kg, méretek 69 × 65 × 115 cm (Ma×Sz×Mé)
281 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls2202
4,4 26×
Mercedes G - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 40 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 16 kg, mérete: 110 × 69 × 56,5 cm (h × sz × m)
70 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif13840
5,0
Mercedes GLC coupé
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 25 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 1, tartozék: távirányító, tömege: 12,5 kg, mérete: 105 × 68 × 50 cm (h × sz × m)
100 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk003183
UTV XXL 24V, kétüléses - zöld - Elektromos autó gyerekeknek Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
UTV XXL 24V, kétüléses - zöld
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 15 km/h max. sebesség, összteljesítménye 360 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 100 kg, gumi kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor és töltő adapter, tömege: 61 kg, mérete: 135 × 95 × 80 cm (h × sz × m)
Leárazás -4 %
316 990 Ft 330 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAnk005803
3,0
Lamborghini Aventador 12V, kétüléses - zöld
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 8 km/h max. sebesség, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor, távirányító, modell és töltő adapter, tömege: 28,6 kg, mérete: 135 × 80 × 53,5 cm (h × sz × m)
126 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAnk005791
Beneo Can-am Maverick Elektromos kisautó, piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
Beneo Can-am Maverick Elektromos kisautó, piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 8 km/h max. sebesség, összteljesítménye 35 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 65 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, problémamentes elindulás, tárhely, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 40 kg, mérete: 145 × 85 × 80 cm (h × sz × m)
154 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1151
3,0
Range Rover Evoque - rózsaszín
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 100 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 14 kg, mérete: 108 × 67 × 52 cm (h × sz × m)
101 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAnk003205
4,0
Jeep Wrangler Rubicon - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 18 kg, mérete: 127 × 70 × 80 cm (h × sz × m)
141 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAhm260
5,0
Workers Traktor pótkocsival, zöld
Elektromos gyerek traktor - 2 éves kortól ajánlott, max. sebessége 7 km/h, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 13 kg, mérete: 136,5 × 52,5 × 50 cm (h ×sz × m)
75 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk003200
5,0
Workers Traktor pótkocsival, piros
Elektromos gyerek traktor - 2 éves kortól ajánlott, max. sebessége 7 km/h, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 13 kg, mérete: 136,5 × 52,5 × 50 cm (h ×sz × m)
67 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAnk003201
1,0
Lamborghini Aventador 12V, kétüléses - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 8 km/h max. sebesség, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor, távirányító, modell és töltő adapter, tömege: 28,6 kg, mérete: 135 × 80 × 53,5 cm (h × sz × m)
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk005793
New RSX - fekete - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,5
New RSX - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 26,5 kg, mérete: 125 × 81 × 81 cm (h × sz × m)
139 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRApta0001
BMW S 1000 RR háromkerekű fehér - Elektromos motor gyerekeknek Típusok
4,4 38×
BMW S 1000 RR háromkerekű fehér
Elektromos motor gyerekeknek - ajánlott 1,5 éves kortól, maximális sebesség 2 km/h, motor összteljesítménye 45 W, működési ideje egy feltöltéssel 60 perc, terhelhetősége 20 kg, műanyag kerekek, 1 ülőhely, MP3 lejátszó és led világítás, akkumulátor a csomag része, tömege 6 kg, méretek 66 × 37 × 44 cm (Mé×Sz×Ma)
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif7087
UTV XXL 24V, kétüléses - fehér - Elektromos autó gyerekeknek Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
UTV XXL 24V, kétüléses - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 15 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 100 kg, gumi kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor és töltő adapter, tömege: 53 kg, mérete: 135 × 95 × 80 cm (h × sz × m)
Leárazás -4 %
316 990 Ft 330 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAnk005802
Audi RS TT - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Audi RS TT
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, tartozék: távirányító, tömege: 14,5 kg, mérete: 62 × 103 × 43,5 cm (h × sz × m)
72 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz01801
BMW S 1000 RR tricikli elektromos motor gyerekeknek - Elektromos motor gyerekeknek Típusok
4,4 38×
BMW S 1000 RR tricikli elektromos motor gyerekeknek
Elektromos motor gyerekeknek - ajánlott 1,5 éves kortól, maximális sebesség 2 km/h, motor összteljesítménye 45 W, működési ideje egy feltöltéssel 60 perc, terhelhetősége 20 kg, 1 ülőhely, MP3 lejátszó és led világítás, akkumulátor a csomag része, tömege 6 kg, méretek 66 × 37 × 44 cm (Mé×Sz×Ma)
36 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif7086
Beneo All Ride 12V - kék - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Beneo All Ride 12V - kék
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, ülőhelyek száma: 1, problémamentes elindulás, felfüggesztés, rögzítő pántok, USB port és led világítás, tartozék: távirányító és töltő adapter, tömege: 18 kg, mérete: 110 × 72 × 72 cm (h × sz × m)
91 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAkc05788
5,0
POWER Traktor pótkocsival, zöld
Elektromos gyerek traktor - 2 éves kortól ajánlott, max. sebessége 5 km/h, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 17 kg, mérete: 60 × 62 × 153 cm (h ×sz × m)
Leárazás -3 %
97 690 Ft 101 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk003202
BMW 6GT - fehér - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,0
BMW 6GT - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 1, tartozék: távirányító, tömege: 18 kg, mérete: 51 × 106 × 64 cm (h × sz × m)
102 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAnk003175
Beneo All Ride 12V - fehér - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Beneo All Ride 12V - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 25 kg, ülőhelyek száma: 1, problémamentes elindulás, felfüggesztés, rögzítő pántok, USB port és led világítás, tartozék: távirányító és töltő adapter, tömege: 18 kg, mérete: 110 × 72 × 72 cm (h × sz × m)
91 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc05790
5,0
Eljet Bugatti Chiron
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 120 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, tartozék: távirányító, tömege: 17 kg, mérete: 46,5 × 69,5 × 117 cm (h × sz × m)
114 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAbz06650

Elektromos gyerek járművek

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...
Játék 4 éves kislánynak? Egy játékbolt közepén állsz és azon töröd a fejed, hogy milyen játék való egy 4-5 éves kislánynak? A legjobb, amit tehetsz, hogy átnézed útmutatónkat, amelyben áttekintést adunk a legjobb játékokról, amelyek garantáltan örömet szereznek minden...

Elektromos gyerek járművek

A Elektromos gyerek járművek kategóriában összesen 165 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos gyerek járművek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos gyerek járművek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos gyerek járművek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos gyerek járművek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ