Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Discovery mamut fosszíliák

Termékkatalógus
Discovery mamut fosszíliák
4,0 3 értékelés
Készségfejlesztő játék - 10 éves kortól ajánlott
Kód:  ZI128d Termékszám:  8595582214911

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Discovery mamut fosszíliák

A Discovery mamutfosszíliák egy oktató és szórakoztató szett felnőttek és legalább 10 éves gyermekek számára. Ez a rendkívüli szett minden kis paleontológusnak ajánlott, akit elvarázsol az őskor múltbéli világa. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, amelyekre egy igazi paleontológusnak csak szüksége lehet. Ilyen például a gipsz blokk, a szerszámok, a szivacs, a dinoszauruszos kártyák, egy összeszerelhető csontvázlelet és egy prospektus. A szerszámok segítségével vájja ki a gipsz blokkból az egyes leleteket, majd rekonstruálja egy több ezer évvel ezelőtt kihalt mamut élethű modelljét. A prospektus és a kártyák segítségével ismerje meg ezen óriási élőlények életét. Ezzel a vidám készlettel a legkisebbek nem csupán sokat szórakoznak majd, de értékes dolgokat is megtudnak az őskori életről.

Leírás:

A termék 10 éves kortól ajánlott.
A csomag tartalma: 1 gipsz blokk, 2 szerszám, 1 szivacs, 16 dinoszauruszos kártya, 1x összeszerelhető csontváz, 1x prospektus

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Discovery mamut fosszíliák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Discovery Fosilie mamut. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Discovery Fosilie mamut. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Discovery Fossil Mammut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Discovery Fossil Mammut.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ