Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DISCOVERY T-Rex Őskövület - kreatív szett

Termékkatalógus
DISCOVERY T-Rex Őskövület - kreatív szett
5 5 értékelés
Kreatív szett - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  ZI128e Termékszám:  8595582214928

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DISCOVERY T-Rex Őskövület - kreatív szett Megszűnt

DISCOVERY T-Rex Őskövület - kreatív szett

A DISCOVERY T-Rex őskövület készlet egy tanulságos és szórakoztató játék, amely alkalmas felnőttek és 8 évnél idősebb gyermekek részére. Ez a különleges szett olyan kis őslénykutatók számára készült, akiket lenyűgöznek az ősi, történelem előtti idők. Minden szükséges elem, amihez hasonlót a valódi paleontológusok is használnak, a szett részét képezik: például egy gipsz blokk, szerszámok, szivacs, dinoszauruszos kártyák, egy összeszerelhető T-Rex csontváz és egy oktatófüzet is. Használd a gipszet, és alkosd meg a rég kihalt Tiyrannosaurus Rex élethű modelljét! Az oktatófüzet és a kártyák segítségével minden szükséges információ megtanulható ezekről a valaha a Földet benépesítő óriásokról. Ezzel a vidám készlettel a legkisebbek is élvezni fogják a szórakoztató és izgalmas betekintést a történelem előtt időkbe. ?

Specifikációk:

A termék 8 éven felüli gyermekek részére ajánlott.
A csomag tartalma: 1 db gipsz blokk, 2 db szerszám, 1 db szivacs, 16 db dinoszauruszos kártya, 1 db összeszerelhető csontváz, 1 db oktatófüzet

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DISCOVERY T-Rex Őskövület - kreatív szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Discovery Fosilie T-Rex. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Discovery Fosílie T-Rex. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Discovery T-Rex Fossil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Discovery T-Rex Fossil.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ