Shop roku Shop roku

Doodle Roll

Termékkatalógus
Doodle Roll
3,0 1 értékelés
Kreatív szett - zsírkrétával, az ajánlott korosztály: 3 éves kor
Kód:  HRA719b1 Termékszám:  852125003004

Doodle Roll

A Doodle Roll kreatív készlet egy innovatív termék univerzális felhasználási lehetőséggel. Egy hatalmas darab papír, négy színes zsírkréta jellemzi és egy fogazott éllel ellátott hordtáska. amelyen keresztül könnyedén letekerhető az a papírmennyiség, amelyre éppen szüksége van a műalkotása elkészítéséhez.

A Doodle Roll lehetővé teszi, hogy a gyermekei bármit kitaláljanak és létrehozzanak, bármikor és különösen bárhol - alkalmas minden alkalomra. Függetlenül attól, hogy a gyermeke a kertben, otthon vagy egy barátja szobájában van, mindig nagyszerűen fog szórakozni, a móka biztosítva van. Ezen kívül a hordtáska is lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy a készlet mindig kéznél legyen, így akár még egy étteremben, repülőgépen vagy egy látogatás alkalmával is elkezdhet vázlatot készíteni. A Doodle Roll-t az anyukájuk bizonyára nagyra fogja értékelni. Ezeket valójában arra is használhatja -, hogy egy üzenetet írjon a gyermeknek vagy fontos megjegyzéseket írjon fel és utána egyszerűen beteheti a kézitáskájába, ahol a kis méretének köszönhetően kényelmesen elfér.

Tépj le egy darab papírt és kezdj el szórakozni - játsz cseles szerkentyűkkel vagy rajzolj fákat, fess unalom űzésből, próbálj meg számokat és betűket írni valamint készíts hosszú és eredeti plakátokat, írj egy üzenetet a szüleidnek és hagyd az ajtón vagy az asztalon, írd le, mit kell vásárolni a boltban az iskola után. Szerezzen még több élményt a Doodle Rollal-al! 

Minden Doodle Roll csomagban "Doodle" kerekek találhatók - ezek vicces karakterek. Színezd ki őket az ízlésed szerint és ha bármelyik hiányzik, cserélj a barátaiddal és rakd össze az teljes gyűjteményt! 

Műszaki adatok és jellemzők:

Típus:
Doodle Roll kreatív készlet

A csomag tartalma:
Egy darab papír tekercs
4 színes zsírkréta
Hordozható táska

Díjak:
Sok megelégedett felhasználó és a szakember elismerése
Díjat kapott a tekintélyes "Parenting", a "Szülők" magazinjától a World Fair New York ( New Yorki Világ Játékvásár) - mint az 2012 legjobb játéka

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doodle Roll Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doodle Roll. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doodle Roll. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doodle Roll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doodle Roll.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ