Egyensúlyozó játék A bagoly szárnyán

Termékkatalógus
Egyensúlyozó játék A bagoly szárnyán
Társasjáték - ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAnk004948 Termékszám:  3070900064331 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Egyensúlyozó játék A bagoly szárnyán

A Bagoly szárnyán fantáziadús, egyensúlyozó játék próbára teszi a türelmet és a finommotoros képességeket, gyermekek és felnőttek számára egyaránt remek szórakozást kínál. Ebben a mókás játékban kipróbálhatod magad a találgatás és a térbeli képzelőerő terén. A játékosok feladata, hogy a formákat a bagoly szárnyára helyezzék. De nem lehet bármelyiket választani: a formát a kockán lévő kép határozza meg. Ha a piramis leesik, a játék véget ér. Az veszít, aki a legkevesebb kockát tette fel a bagolyra. De nem kell búslakodni, ha veszítesz, hiszen máris indulhat a következő kör! A Bagoly szárnyán című ügyességi társasjáték az egész család számára szórakoztató kihívásokat tartogat. 

A Bagoly szárnyán társasjáték legfontosabb jellemzői

  • Az ügyességi játék egyszerű szabályai még a legkisebb játékosoknak is örömet szereznek.
  • A Bagoly szárnyán játék fejleszti a képzelőerőt, a kézügyességet és a matematikai képalkotást.
  • Segít a türelem és a finommotoros készségek gyakorlásában. 
  • Az egyensúlyozó játék ideális a szem-kéz koordináció fejlesztésére.
  • A Bagoly szárnyán ügyességi játék remek választás gyerekek és felnőttek szórakoztatására.
  • Hároméves kortól ajánlott. 

Az ügyességi játék igényes kockakialakítással büszkélkedhet

A Bagoly szárnyán ügyességi játék a fantáziadús játékszabályok mellett a remek kivitelezésével is elkápráztat. A csomagban találsz egy nagy alapot bájos bagoly formájában, húsz darab színes fakockát és egy dobókockát. Ráadásul a kockákat nemcsak a Bagoly szárnyán című ügyességi játékhoz használhatod, hanem a meglévő fakockagyűjteményed bővítésére is kiváló lehet. 

A Bagoly szárnyán egyensúlyozó játék fejleszti a türelmet, a finommotorikus készségeket és a kézügyességet

A szórakozáson kívül, ami minden társasjáték fő célja, számos készséget is gyakorolhatsz, miközben az egyensúlyozó bagollyal játszol. A Bagoly szárnyán játékkal javul a a kézügyességed, fejlődik a képzelőerőd, a finommotorikus készségeid és türelemre is tanít. A kisebb játékosok gyakorolhatják a formákat és a színeket. És ha nem találsz játszótársat, az sem baj - a Bagoly szárnyán című ügyességi játékot egyedül is játszhatod! 


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Egyensúlyozó játék A bagoly szárnyán Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Balančí hra Na křídlech sovy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Balančná hra Na krídlach sovy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Balancierspiel Auf den Flügeln der Eule. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Balancierspiel Auf den Flügeln der Eule.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ