ApF HU 30 dnů na vrácení

Én kicsi pónim - Magic Fashion Cadance hercegnő póni

Termékkatalógus
Én kicsi pónim - Magic Fashion Cadance hercegnő póni
Figura - 3 éves kor felett ajánlott
Kód:  HRAa2516a Termékszám:  ASRT5010994847661 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Én kicsi pónim - Magic Fashion Cadance hercegnő póni Megszűnt

Én kicsi pónim - Magic Fashion Cadance hercegnő póni

A csodálatos póni, Cadance hercegnő, ruhákkal és kiegészítőkkel egy gyönyörű játék a kislányoknak. A rózsaszín póni rengeteg színes kiegészítővel rendelkezik, hogy a gyermeke arra használhassa őket, hogy minden egyes alkalommal eltérően díszítse ki a póniját. Számos csattal és szépítő díszek széles választékával a játéknak sose lesz vége. A kicsi póni éppen a születésnapját megy megünnepelni? Vagy kimegy a szabadba napozni a kertbe? A kislánya megfelelően feldíszítheti a póniját, miközben remekül szórakozhat a játékkal.

A kis aranyos póni remek társa lesz a kislányának egy külön játékként, de a kis hercegnő akkor is jól érezheti magát, ha találkozik az egyik barátjával és egy másik pónival, de akkor is ha csak egyedül játszanak vele. Szereti a pónikat, hosszú sörénye van és szeret különböző kiegészítőkkel feldíszíteni magát. A póni egy remek játék az otthoni, az utazás közbeni vagy akár bárhol való játszáshoz, ha a gyermeke unatkozik és sok ideje van a játékra. A pónival a gyermeke rengeteg csodálatos kalandban lesz része, amelyben a póni fejleszti a kislánya képzelőerejét.


Ajánlott kor:
3 éves kor felett

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 
 
 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Én kicsi pónim - Magic Fashion Cadance hercegnő póni Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony - Kouzelný poník s oblečky a doplňky Princess Cadance. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony - Čarovný poník s oblečením a doplnkami Princess Cadance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony - Pony Magie mit Outfits und Accessoires Princess Cadance. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony - Pony Magie mit Outfits und Accessoires Princess Cadance.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ