Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Eplin SpyX kém teleszkóp

Termékkatalógus
Eplin SpyX kém teleszkóp
Játékszett -az igazi kémeknek
Kód:  HRAa10391 Termékszám:  840685105184

Eplin SpyX kém teleszkóp

 

Tökéletes ajándékot keres kisfiának. esetleg kalandvágyó kislányának? Hallotta már gyermekeitől a következő mondatot: "Játsszunk titkos ügynökösdit"? Tegye boldoggá őket egy, a kis kémek számára készült, működő Epline SpyX kém távcsővel, amely minden ügynök fontos kelléke. Ez négyszeres megközelítéssel, fehér és vörös fénnyel is rendelkezik, ennek köszönhetően éjszaka is lehet használni egészen 7 méter távolságig. Elemmel működik, tehát funkcionális és így  sokkal nagyobb mozgásteret nyújt a kalandozások terén.  Ez a távcső elszórakoztatja gyermekét hosszú időn át. Most már a gyerekek úgy érezhetik magukat, mint az igazi kémek és lehet, hogy ezután már sosem fogja hallani, hogy félnek a sötétben.

 

 

működéshez szükséges elemek:
2 x LR44 (a csomagolás tartalmazza)

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eplin SpyX kém teleszkóp
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epline SpyX špiónský dalekohled. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EPline SpyX špiónsky ďalekohľad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Epline SpyX Spion-Teleskop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Epline SpyX Spion-Teleskop.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ