Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ERGONOMIC Style

Termékkatalógus
ERGONOMIC Style
Iskolatáska - méretei 430 x 330 x 200 mm, térfogat: 22 liter
Kód:  GR495 Termékszám:  8595096732024

ERGONOMIC Style

Ez az iskolai hátizsák anatómiai formájú kialakítással és párnázott hátrésszel büszkélkedhet, amit 3D alumínium szerkezet és légáteresztő anyag tesz rendkívül egészséges viseletté. Ez a praktikus hátizsák a második osztályos kortól alkalmas a gyermekeknek egészen a középiskolás korú tanulókig. Minden bizonnyal Téged is lenyűgöz majd a kifinomult dizájn és a belső, 22 literes tér szervezett elrendezése, amibe kényelmesen elférnek a tankönyvek, munkafüzetek és minden egyéb szükséges dolog, beleértve a harapnivalót és a vizes palackot is.

A főbb előnyök

  • két rekesszel, könyveknek és egyéb tárgyaknak
  • elülső zseb
  • oldalzsebek
  • belső szervező
  • anatómiailag formázott és párnázott hátrész légáteresztő anyagból
  • 3D könnyű alumínium megerősítés
  • állítható vállpántok
  • fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében

Szervezett elrendezés

A kétkamarás hátizsák alkalmas a könyvek, munkafüzetek és kisebb méretű eszközök kényelmes tárolására. Az elülső szervező kialakítású zsebbe elhelyezhetsz kulcsokat, kártyákat, pénztárcát és egyéb apróságokat. Az oldalsó hálós zseb alkalmas innivalós palackok számára. Továbbá, a másik oldalon találsz egy cipzáras zsebet karabínerrel. Az állítható vállpántok emellett további kiegészítő pántokkal is rendelkeznek a táska felső részén, hogy a táska minél biztosabb rögzítést és viseletet nyújtson a háton. 

A láthatóság biztosítása

A gyermek biztonságáról a táska kulcsfontosságú pontjain elhelyezett fényvisszaverő elemek gondoskodnak a jobb láthatóság érdekében még sötétben vagy ködben is. A könnyű szállíthatóságot és fogást a táska masszív fogantyúja biztosítja. Bizonyára értékelni fogod a megerősített cipzáras rögzítést, amely garantálja a tartalom biztonságának megőrzését, és a műanyag lábakkal ellátott tömör alsó részt, amely védi a táskát a kopás ellen. Ezzel a praktikus hátizsákkal gyermeked mindent magánál tudhat az iskolában, amire csak szüksége van, mindezt szervezett módon és egészséges háttartással.

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ERGONOMIC Style Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERGO Style. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ERGO Style. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schulrucksack ERGO Style. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schulrucksack ERGO Style.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ